Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 15 august 2021. Peștii ar putea să înceapă o nouă relație

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 15 august 2021. Peștii ar putea să înceapă o nouă relație amoroasă
15.08.2021 | 09:53
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 15 august 2021 Pestii ar putea sa inceapa o noua relatie
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță o zi aglomerată. Nativii vor avea parte de drumuri, se vor întâlni cu prieteni mai vechi și mai noi.

Vibrația zilei este cifra 6. Semnele zodicale vor fi preocupate de armonia familială.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 15 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Veți petrece timpul alături de oamenii apropiați. Poate le veți face o surpriză celor mici și-i duceți în parc, la piscină sau la fim. Rudele nu sunt nici ele uitate, faceți o vizită părinților sau bunicilor, vă bucurați de un eveniment în familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Persoana iubită vă dă semne că are aceleași sentimente, iar relația dintre voi poate continua frumos. Aveți parte de vizita unor oameni apropiați și profitați de acest lucru pentru a petrece timp împreună, vă era dor de astfel de întâlniri.

Gemeni

Se poate să aveți parte de o reuniune cu prietenii, ieșiți să faceți sport sau să vă întreceți într-o competiție. Sunt multe șanse să primiți un cadou sau o declarație de dragoste sau fidelitate, care va sta la baza unei noi relații.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua aduce o reuniune cu rudele aproapiate, poate cu ocazia unei aniversări. Aveți grijă și de cei mici, îi duceți la piscină sau chiar la mare sau într-un parc de distracții.

Leu

Aveți parte de vizita unor prieteni apropiați. Poate plecați la o plimbare împreună sau stați la povești, că nu v-ați mai văzut de mult și vă era dor de asemenea momente.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primiți o invitație într-o excursie pe litoral sau la munte. Profitați de ocazie pentru a da un refresh relației sentimentale. Se poate să aveți si un eveniment în familie și sunteți preocupați de buna organizare a sa.

Balanță

Ziua vine cu cheltuieli. Vreți să-i faceți fericiți pe oamenii dragi, care au avut mult de muncă în ultima vreme. Se anunță și o împăcare, poate chiar cu omul iubit, iar relația poate continua frumos.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apariția unui om vă aduce un plus de energie și optimism. E momentul pentru un refresh, să ieșiți în lume, să vă destindeți. E un bună perioadă să vă faceți planuri pe termen mai lung.

Săgetător

Aveți parte de un eveniment, poate o nuntă sau un botez. Ieșirea în lume vă face bine, vă detensionați și vă revedeți cu prietenii mai vechi. Faceți planuri pentru activități viitoare împreună.

Capricorn

Ziua poate să aducă o invitație. Un om apropiat vă cheamă într-o vacanță în alt oraș, poate chiar în altă țară. E mult de mers și preferați să mergeți la o plimbare mai scurtă, pe la rude sau prieteni.

Vărsător

Aveți parte de o ieșire din casă. Poate ieșiți în oraș cu prietenii sau mergeți la plajă. Vă destindeți și aveți parte de o atmosferă plăcută, stați la povești și schimbați impresii.

Pești

Este posibil să întâlniți un om cu care vă potriviți și să începeți o nouă relație. Aveți de purtat o discuție foarte serioasă cu cineva, v-ați pus mari speranțe în modul în care se derulează lucrurile între voi, vă gândiți chiar la căsătorie.

ADVERTISEMENT