Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 aprilie 2022. Peștii vor radia de fericire

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 aprilie 2022. Momente surprinzătoare la final de weekend pentru zodii: unele vor radia de fericire, iar altele vor fi căutate de foștii parteneri.
17.04.2022 | 09:31
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 17 aprilie 2022 Pestii vor radia de fericire
Horoscop Neti Sandu. Ce ne rezervă finalul de weekend. Sursa foto: Știrile Protv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis horoscopul pentru finalul de weekend. Se anunță o zi cu lună plină, deci una agitată pe alocuri. Nativii vor pune la cale noi proiecte, idealuri în viață.

Horoscop Neti Sandu pentru final de săptămână.  Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte

Vibrația pentru duminică, 17 aprilie este 7, ceea ce înseamnă că vom fi cuprinși de înțelepciune. O să ne bucurăm și de un anturaj care coincide cu dorințele proprii.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii se vor revedea cu cineva de care le era dor. Vor organiza poate și o petrecere și se vor distra până în zori.

Taur

O gură de aer proaspăt astăzi pentru Tauri. Posibil să meargă cu amicii la munte, pădure sau mare, ceea ce la va duce o revigorare de care aveau nevoie. Vor începe apoi săptămâna plini de energie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii  fie sunt vizitați de persoane mai vechi, fie pregătesc o masă în familie sau ar mai putea merge la un spectacol, însoțiți de persoana iubită.

Rac

Racii posibil să se mute într-o nouă casă. Visau de mult timp la a-și achiziționa o astfel de locuință.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii își vor încărca bateriile mergând în vizită pe la rude, prieteni. Veți face și unele planuri pentru sărbătorile pascale.

Fecioară

Fecioarelor, veți da iama în magazine pentru a cumpăra un cadou de casă nouă. Asta pentru că cineva vă va chema să vă ceară o părere despre locuința proprie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor relua o relație mai veche. Vor fi căutate de un fost partener. Și în plan profesional se anunță lucruri bune: este prevăzută o avansare în funcție.

Scorpion

Scorpionii vor primi astăzi o veste bună. De altfel, vor căpăta o dorință nebună de a merge la petreceri precum nunți, botezuri.

Săgetător

Săgetătorii își vor chema acasă prietenii, alături de care vor sta la povești până în zori. Multă bună dispoziție pentru ei la final de săptămână.

Capricorn

Capricornii, la fel, își vor da întâlnire cu prietenii. Se vor simți bine și vor  organiza și o petrecere.

Vărsător

Vărsătorii se vor ocupa de casă. Vor da comandă de mai multe produse, pe care le vor așeza după bunul plac.

Noutăți în viața Peștilor

Pești

Pentru Pești se anunță o zi și mai bună. Posibil să primească o veste plăcută legată de o nouă funcție. O să vă străduiți apoi să mențineți ștacheta sus.

ADVERTISEMENT