Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 octombrie 2021. Gemenii trebuie să ia o decizie

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 octombrie 2021. Se anunță o zi bună pentru relaxare.
17.10.2021 | 09:39
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 17 octombrie 2021 Gemenii trebuie sa ia o decizie
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 17 octombrie 2021. Este o zi în care se recomandă ca toți nativii să se odihnească, să se relaxeze. Unii s-ar putea să întâlnească o persoană importantă.

Potrivit astrologului de la Pro Tv, vibrația zilei este 8 așa că nu trebuie să cheltuim prea mult.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 octombrie 2021. Gemenii trebuie să ia o decizie

Berbec

S-ar putea ca persoana iubită să apară din nou în viața voastră. Dacă a greșit vă va cere scuze. Este momentul să încheiați toate conflictele.

Taur

Apare cineva special în viața celor care își caută jumătatea. S-ar putea să dați o petrecere pentru a sărbători un eveniment.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cineva așteaptă un răspuns de la voi. Trebuie să luați o decizie. S-ar putea să mergeți la o întâlnire și să vă găsiți perechea. Vă gândiți chiar și la căsătorie.

Rac 

Cea mai mare parte a zilei le-o dedicați copiilor. Faceți diferite activități. S-ar putea să vă întâlniți și cu rudele pentru că ați cumpărat unele lucruri noi și vreți să dați o cafea, o prăjitură.

ADVERTISEMENT

Leu

Se rezolvă problemele din cuplu pentru că reușiți să comunicați. S-ar putea să apară un prieten vechi sau cineva cu care aveți o relație specială. Poate îi faceți și o surpriză unei persoane apropiate.

Fecioară 

Este posibil să începeți o relație pentru că v-ați îndrăgostit. Este o zi în care puteți să vă odihniți, să vă refaceți.

ADVERTISEMENT

Balanță

Rezolvați o situație care vă apasă de ceva vreme. Este posibil să mergeți și într-o vizită. Lămuriți o problemă cu o persoană pe care doriți să o aveți aproape.

Scorpion

S-ar putea să începeți o nouă colaborare. Unele conflicte mai vechi s-au încheiat și se poate să vă meargă mult mai bine în plan sentimental.

Săgetător

Uitați de toate problemele pe care le aveți după o discuție cu o persoană dragă. Poate ieșiți la o plimbare. O să vă simțiți mult mai bine.

Capricorn

Participați la un eveniment. S-ar putea să primiți un premiu sau asistați la nunta unor prieteni.

Vărsător

Poate porniți la drum. Ați primit o invitație de la niște prieteni din alt oraș. S-ar putea să cheltuiți și niște bani pentru că nu aveți chef să gătiți și comandați ceva sau sărbătoriți ceva.

Pești

Cineva vă face o surpriză. S-ar putea să primiți vești bune, sau cineva vă face un mic dar. Posibil să participați la un eveniment.

ADVERTISEMENT