Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică: 18 iulie 2021. Nativul Rac are parte de o întâlnire neașteptată

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru ziua de duminică, 18 iulie 2021. Astrele prevăd momente de relaxare, dar în același timp și de distracție.
18.07.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 18 iulie 2021 Nativul Rac are parte de o intalnire neasteptata
Horoscop Neti Sandu pentru duminică: 18 iulie 2021. Nativul Rac are parte de o întâlnire neașteptată. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la știrile Pro TV, semnele zodiacale au disponibilitate pentru toate, în timp ce vibrația zilei este 9.

Concret, nativii trebuie să tragă linie și să adune tot ce au făcut bun până acum și totodată, ce-ar mai putea face în continuare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 18 iulie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Primești o invitație la piscină sau la mare pe care nu ar trebui să o ratezi dacă nu este prea departe de tine. Simți nevoia să faci mișcare și să ieși la o plimbare cu copiii.

Taur

Revine în viața ta o persoană care vrea să știe dacă mai puteți fi împreună. Ți se îndeplinește o dorință și reușești să te vezi cu oamenii cu care nu ai mai apucat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Prietenii te caută să pleci pe undeva cu grupul, poate chiar e vorba de un concediu în toată regula. Poate faceți o masă în familie, cu sau fără pretext.

Rac

E cineva care ți-a dus dorul și acum te caută să vadă dacă puteți locui împreună. Posibil eveniment festiv, unde să intri în contact cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Leu

Noutăți către o nouă orientare profesională de la o persoană care te vizitează. Posibil să reiei o preocupare de grup, poate un hobby sau un sport de echipă.

Fecioară

E timpul să ieși cu prietenii măcar câteva ore pentru a ridica moralul unor cunoscuți ce au necazuri. Ți-ar prinde bine o porție de respiro sau să ieși cu familia la aer curat.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi în care mergi la un botez, o nuntă sau ziua cuiva pentru a te bucura de fericirea celor din jur. E posibil să umbli la economii pentru o escapadă la malul mării sau la munte.

Scorpion

Sunt șanse mari să primești ceva în dar, în semn de prețuire, de la cineva care vrea să fiți împreună. E o persoană care te scoate din zona de inerție și îți aduce o veste bună.

Săgetător

Conversație interesantă legat de afaceri, e posibil să fii ales într-un proiect din străinătate. Ziua se poate încheia cu o deplasare scurtă la mare pentru a-ți încărca bateriile.

Capricorn

E cazul să-ți faci curaj să ieși la cafea cu persoana care vrea o relație, e posibil să te simți chiar bine. Sunt câteva aspecte de discutat cu partenerii de afaceri, poate vorbiți pe îndelete la o terasă.

Vărsător

O zi perfectă pentru a lua masa de prânz alături de familie. Ți se propune o afacere în particular și nu este cazul să treci cu vederea această provocare.

Pești

Se anunță un hobby care îți poate aduce o stare de bine. E posibil să fie ceva de sărbătorit pe ordinea de zi, poate mergi la un botez pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT