News

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 18 octombrie. Fecioarele au parte de nemulțumiri în cuplu

18.10.2020 | 09:44
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 18 octombrie Fecioarele au parte de nemultumiri in cuplu
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de duminică, 18 octombrie, care se anunță o zi benefică pentru rezolvări.

Influențele astrale sunt de partea nativilor care doresc să concretizeze anumite proiecte sau să pună capăt unor probleme atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Este momentul ideal să trecem la fapte și să nu mai lăsăm lucrurile să treneze.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că vom lua decizii bune, atât pentru noi, cât și pentru cei implicați.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 18 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Vor apărea clarificări în legătură cu probleme din trecut și vom avea în sfârșit șansa să le punem capăt. Suntem înclinați spre reconciliere și reparare, astfel încât discuțiile vor avea o finalitate pozitivă.

ADVERTISEMENT

Este o zi care stă sub semnul schimbării și atrage dorința nativilor de a vindeca și a trece la altă etapă. FANATIK vă aduce previziunile complete ale zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

O s-aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită şi tot ce vă doriţi este că relaţia să meargă şi mai bine, c-aveţi nevoie unul de celălalt. Se poate să faceţi o schimbare radicală – poate e prima zi de locuit altundeva, poate plecaţi chiar în alt oraş să lucraţi, sau să trăiţi o vreme.

ADVERTISEMENT

TAUR

Poate vă conversaţi la telefon cu cineva care a promis că va face o vizită, dar n-a mai putut veni – rămâne pe altădată. Vă daţi întâlnire cu cineva care v-a dus dorul şi o să vă exprimaţi şi voi sentimentele, şi relaţia se poate reconfigura – distanţa v-a apropiat.

GEMENI

Se poate să vă strângeţi cu toţi ai casei să faceţi un bilanţ al eforturilor din ultima vreme şi să discutaţi bugetul casei. Poate aveţi ceva de sărbătorit acasă, ori ca să nu faceţi deranj ieşiţi la o terasă dacă vă luaţi toate măsurile de precauţie şi nu sunteţi prea mulţi la un loc.

ADVERTISEMENT

RAC

O să le-ntindeti o mână de ajutor rudelor mai în vârstă care au nevoie de câte ceva, printre care şi de o vorbă bună de la voi. Se poate să vă desprindeţi cu greu de nişte peisaje, de o staţiune de vacanţă, de locuri, de oameni, dar, totuşi, datoria vă cheamă din nou acasă şi o să vă reintegraţi.

LEU

E bine să vă mai şi îngrijiţi, să reduceţi efortul, să vă odihniţi ca să fiţi mai echilibraţi, să daţi randament bun la slujbă. Poate pică tot planul vostru de dat o fugă la mare şi o să vă strângeţi câţiva prieteni să faceţi mişcare, să practicaţi un sport de agrement, să vă dezmorţiţi.

FECIOARĂ

Poate ieşiţi la cafea cu partenerul de cuplu să discutaţi pe un teren neutru problemele care vă nemulţumesc. Scoateţi din bugetul de rezervă ca să luaţi nişte lucruri pentru casă. Or fi reduceri şi e de profitat şi familia o să fie şi ea de acord.

BALANŢĂ

O să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi un respiro alor voştri, să le cumpăraţi ceva frumos. Se poate s-aveţi o discuţie serioasă cu cineva mai în vârstă, poate unul dintre părinţi ia o decizie care vă poate afecta, dar poate-o să fiţi de acord.

SCORPION

Se poate să-ntâmpinati ceva probleme la drum şi să trebuiască să duceţi maşina la reparat, sau să actualizaţi actele expirate. Veşti bune la voi, vine cineva care-o să vă ridice moralul şi poate-o s-aveţi program comun o vreme, c-aveţi nişte lucruri de rezolvat.

SĂGETĂTOR

O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să cumpăraţi ceva scump, sau le viraţi în cont unor proaspăt căsătoriţi bani, cadou de nuntă. Vă duceţi pe la evenimentele care nu presupun riscuri şi o să vă-mprospătați starea de spirit să vă scuturaţi de rutină care vă sufocă creativitatea.

CAPRICORN

În relaţia cu anturajul sunt aspecte care vă deranjează şi despre care vreţi să discutaţi, ca să le puteţi elimina. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi ţineţi la părerile voastre, dar să mai şi cedaţi pe ici, pe colo, dacă e cazul să fiţi flexibili, totuşi.

VĂRSĂTOR

Poate-o să luaţi parte la o competiţie şi să fie un consum fizic, emoţional, şi să ieşiţi învingători. Poate intervine ceva de ultimă oră care nu va da voie să plecaţi la drum, sau la o petrecere şi o să comutaţi pe altceva, ca să nu staţi numai în casă.

PEŞTI

Poate faceţi nişte cumpărături şi din magazine şi din mediul online c-aveţi timp liber acum. O să puteţi întâlni pe cineva dacă ieşiţi cu câţiva prieteni şi să cultivaţi relaţia, să vedeţi dacă iese ceva ca şanse chiar ar fi.

ADVERTISEMENT