Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 20 septembrie 2020. O zodie își găsește jumătatea

20.09.2020 | 10:01
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 20 septembrie 2020 O zodie isi gaseste jumatatea
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 20 septembrie 2020, aduce numeroase elemente surpriză. Astrele rezervă întâlniri neașteptate cu persoane de care ne-a fost dor, dar și vise împlinite.

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Pro TV mai transmite că semnele zodiacale se vor bucura de atenții și cadouri pe care nu și le-ar fi permis, așadar fericirea e cu atât mai mare.

ADVERTISEMENT

Referitor la vibrația zilei, aceasta este doi, și le aduce tuturor celor 12 nativi discuții și companie agreabilă. Citește mai jos care sunt previziunile detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 20 septembrie 2020, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Întâlnire cu o persoană care crede că sunteți compatibili pentru o relație amoroasă. Depinde de tine ce vrei să faci mai departe. Ai pus ochii pe cineva din cercul de prieteni și te gândești serios să începi o nouă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

Taur

E cineva la care te gândești non-stop și sunt șanse foarte mari să vă întâlniți pentru o discuție sinceră. Posibilă ofertă de muncă, înainte de a oferi răspunsul consultă-te cu familia sau cu un amic în care ai încredere.

Gemeni

Refă-ți starea de spirit după oboseala din ultima vreme. Poți merge la o aniversare, un botez, ceva unde să te distrezi și să-ți încarci bateriile. Se anunță o ieșire la cafea cu o persoană nouă.

ADVERTISEMENT

Rac

Scurtă vizită la bunici sau undeva prin țară unde să fii înconjurat de natură. Meritul drumul pentru că vei avea altă stare interioară. Vizită surprinzătoare din partea cuiva foarte drag ție.

Leu

Ești dispus să oferi o a doua șansă unei povești de dragoste din trecut. Este persoana alături de care te vezi făcând o familie și copii. O colaborare de acum câteva luni aduce în sfârșit rezultatele promise.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Eveniment festiv sau întâlnire neașteptată cu rudele apropiate. Este posibil să te vezi față în față cu o persoană pe care o știi numai din online. Află dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt sau nu.

Balanță

Ai o multitudine de idei și planuri, trebuie doar să afli cum să le pui în practică. Găsește oamenii potriviți care să te ajute să duci la capăt aceste proiecte. Invitație la o nuntă sau botez, distrează-te!

Scorpion

Cineva are gânduri serioase cu tine, trebuie doar să-ți dorești și tu asta. Este un moment ideal să afli dacă rezonați sau vă potriviți împreună. Nu aștepta să primești cadouri, cumpără-ți singur. Știi ce ai nevoie!

Săgetător

Stresul s-a acumulat în ultima vreme și ar fi bine să reiei unele activități lăsate în urmă. Mersul cu bicicleta sau plimbatul prin parc s-ar putea să te ajute să ai mintea limpede.

Capricorn

Nu refuza invitația primită, fie că este la restaurant, fie undeva acasă. Ar fi cazul să mai conversezi cu alte persoane, îți va prinde bine schimbul de idei. Ești în formă maximă, dă o fugă până la munte, destinde-te.

Vărsător

Zi încărcată din punct de vedere cultural. Consultă agenda și mergi la concerte, spectacole sau alte evenimente creative. O ieșire în doi ar fi ideală, ia-ți jumătatea de mână și plecați în lume.

Pești

Relația de dragoste este pe butuci, ar fi bine să discuți între patru ochi cu partenerul de viață. Limpezește-ți mintea și descarcă-te, tot ce trebuie să faci este să mergi în natură și să alungi gândurile negre.

ADVERTISEMENT