Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 22 mai 2022. O zodie reia o legătură din trecut

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 22 mai 2022, ne spune că este vorba de răscoliri sufletești. Cele 12 zodii lămuresc unele aspecte din trecut.
22.05.2022 | 09:34
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 22 mai 2022 O zodie reia o legatura din trecut
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 22 mai 2022, pentru fiecare zodie la rând. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale au posibilitatea să creeze prilejuri pentru a da cărțile pe față. Vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 22 și înseamnă că nativii se pliază pe dorințele celorlalți.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 22 mai 2022, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Te bucuri de revederea unor prieteni, cu care poți pleca mai des în excursii de acum înainte. Măcar în drumeție, dacă nu vrei să pleci departe de casă.

ADVERTISEMENT

Taur

E cineva care ți-a lipsit și cu care vrei să recuperezi timpul pierdut. Se anunță o petrecere în familie, la care pun umărul toți. E rost de distracție.

Gemeni

E posibil să dai o fugă până la mare pentru a-i face o urare cuiva sau pur și simplu pentru plajă. Ai o agendă încărcată, dar te achiți de multe obligații morale.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu duci lipsă de invitații la evenimente mondene, trebuie numai să le onorezi. Cheamă-ți prietenii la tine, dacă nu ai chef să ieși afară în casă.

Leu

Ți se face dor de cineva cu care ieși la o cafea, la o plimbare, ceva activitate în comun. Primești invitația să pleci într-o excursie, să scapi de stresul acumulat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță un botez sau o aniversare care îți aduce un plus de optimism. Apare cineva cu care poți începe o frumoasă poveste de dragoste. Poate duce la căsătorie.

Balanță

Te întreabă o persoană dacă nu vrei să pleci în concediu. Ia în serios invitația la plimbare, care se poate lăsa cu o cerere în căsătorie, dacă nu ai făcut pasul până acum.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate ai de oferit un cadou de drag sau pentru o aniversare. Un mesaj sau un telefon te poate intriga. Ai parte de o invitație indirectă la o plimbare.

Săgetător

Sunt șanse mari să iei parte la o ceremonie, care te unge pe suflet. Ești invitat de onoare la un eveniment festiv, unde cunoști oameni de care ești atras.

Capricorn

E o întâlnire cu rudele apropiate, aveți pe cineva de sărbătorit. Astrele vorbesc și despre o petrecere dată de tine, unde sunt prezenți toți cei dragi.

Vărsător

Te reapuci de sportul preferat și ești un exemplu pentru copii, care au nevoie de mișcare. Vești bune la o persoană care nu te-a uitat și alături de care poți relua povestea întreruptă.

Pești

Ziua este concentrată pe o întâlnire unde afli noutăți care îți stimulează imaginația. Știi cum să abordezi o chestiune de afaceri. Te organizezi mai pe lângă casă, nu vrei să consumi multă energie.

Neti Sandu a dezvăluit horoscopul pentru duminică, 22 mai 2022, în cadrul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT