Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 23 august 2020. Capricornii se pot căsători

23.08.2020 | 09:55
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 23 august 2020 Capricornii se pot casatori
Horoscop pentru 12 iulie 2020. Neti Sandu aduce vești bune pentru Balanțe. Adevăruri vor ieși la iveală. foto: vaaju.com
ADVERTISEMENT

Neti Sandu ne aduce și în această zi de duminică horoscopul, iar astrologul anunță că sfârșitul de weekend se lasă cu revederi plăcute, comunicare și multă socializare pentru mai mulți nativi.

De altfel, trebuie să nu uităm că vibrația zilei de astăzi este 5 și suntem gata de aventură, la munte, mare, ori într-un parc de distracții.

ADVERTISEMENT

Putem, de ce nu, să îndrăznim și anumite lucruri pe plan profesional sau personal, poate fi și asta considerată tot o aventură.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 23 august 2020

BERBEC

Trebuie să faceți ceva mișcare, căci în ultima vreme ați evitat acest sport pe care înainte îl mai practicați. Copiii vă sfătuiesc să mergeți, totuși, la o plimbare, cel puțin, căci sigur vă veți simți mai bine. Cei mici, dacă sunt prin preajmă, vor parcuri de distracții, puteți să le îmbinați, aveți și ceva întâlniri, vedeți cum vă organizați.

ADVERTISEMENT

TAUR

Pregătiți mici surprize celor mici din familie, cert este că mergeți la o plimbare, vă mai limpeziți mintea. Nu strică nici să mergeți la o terasă pentru puțină socializare.

GEMENI

Vă stă gândul numai la reamenajarea casei, vă mai și cumpărați azi câte un obiect pe care voiați să-l achiziționați. Ieșiți și la o plimbare, poate la o drumeție, ca să aveți forțe noi pentru săptămâna ce urmează.

ADVERTISEMENT

RAC

În ultima perioadă v-ați cam neglijat și ar cam trebui să nu mai faceți asta, ci să vă gândiți la cum să vă relaxați mintea și corpul. Poate un masaj, o ședință la spa n-ar strica. Mergeți și într-o vizită, chiar dacă e posibil ca transportul să fie o problemă, o rezolvați până la urmă.

LEU

Se ivește o petrecere unde puteți merge să vă distrați puțin, mai socializați, mai schimbați niște vorba, nu uitați, însă, de distanțarea socială. Poate așa vă întoarceți acasă cu mintea limpede. Aveți nevoie să gândiți clar, pentru că săptămâna viitoare vă stă capul la un proiect, un business personal.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Se anunță cheltuieli la orizont pentru o petrecere, o nuntă, poate chiar pentru o casă nouă, ceva substanțial care să vă facă să scoateți banii de la ciorapi. Aveți și o întâlnire de respectat pentru a lămuri niște chestiuni.

BALANȚĂ

Astăzi e zi cu party pentru mulți dintre voi, pentru că mergeți la ceva zi de naștere sau o petrecere la terasă. Vă scoate din starea proastă de spirit în care sunteți și vă întoarceți acasă plini de viață. Seara poate să fie și un fiasco, pentru că dați de cineva care nu vă place acolo și puteți porni un conflict. Renunțați la idee. Nu la petrecere, ci la ceartă 😀

SCORPION

Aveți pe cineva în minte, cineva care vă dă mari emoții, iar o cafea în doi n-ar strica. Aveți parte de o revedere emoționantă, mai mulți prieteni vin să vă vadă, vă gândiți și la un proiect care va fi gata curând. Ce să mai, îi dați bătaie și lucrurile vor merge ca pe roate.

SĂGETĂTOR

Ar fi bine să ieșiți și voi din casă, să luați o pauză de la ce faceți și să socializați mai mult. Pică la fix o ceremonie la care trebuie să luați parte și ar fi bine să și mergeți. Vă veți întâlni cu persoane dragi, totul va fi o armonie completă.

CAPRICORN

Nu stați prea bine cu banii, motiv pentru care nu știți nici dacă să plecați de acasă. Sunt persoane care v-au pus gând rău, în ideea că s-ar putea să vă treziți chiar cu o cerere în căsătorie, cine știe? Anul ăsta este al vostru, toate lucrurile merg în direcția care trebuie 🙂

VĂRSĂTOR

Aveți în plan să vedeți marea, iar în seara asta e posibil să vă duceți planul la bun sfârșit. Vă întoarceți acasă până dimineață, pentru că mâine e zi cu muncă și nu vreți să riscați. E posibil să luați și o masă în familie, ori cu prietenii.

PEȘTI

Relația de cuplu e prosperă, mai ales că partenerul vine mereu cu lucruri noi în viața voastră și face totul ca să meargă ca pe roate. Posibil să luați parte și la un eveniment, nuntă sau ceva petrecere.

ADVERTISEMENT