Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 23 mai. Zi de revedere pentru mulți nativi

Astrologul Neti Sandu a prezentat ce rezervă astrele nativilor pentru ziua de duminică, 23 mai.
23.05.2021 | 12:51
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 23 mai Zi de revedere pentru multi nativi
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a oferit prezicerile astrelor pentru ziua de duminică. Este o zi deosebită pentru mulți nativi, care au parte de întâlniri cu persoane dragi.

Vibrația zilei este 5, iar astrologul Pro TV ne recomandă să spunem ce gândim și ce simțim.

Berbec

Aveți parte de o întâlnire cu niște oameni care ar dori să și colaborați împreună, dar să și petreceți timp liber în aceeași formulă. Se pare că aveți câte ceva în comun.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să apară ocazia să faceți cadou unui cuplu proaspăt însurat. Puteți petrece și câteva ore împreună, deoarece au nevoie de prezența unei persoane apropiate.

Gemeni

Vă reveniți după starea de amorțeală care v-a cuprins. Aveți multe planuri de dus la capăt, dar apare și o revedere cu oameni dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Aveți timp să vă acordați un respiro în cursul zilei de duminică. Veți putea ieși în natură, ca să vă reîncărcați bateriile pentru luni, care se anunță o zi solicitantă.

Leu

Primiți o invitație de a vă alătura unei fundații ce luptă pentru o cauză foarte importantă pentru voi. Aveți astfel oportunitatea de a da o mână de ajutor, pe care nu o veți rata.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți în plan să vă surprindeți familia cu o ieșire în parc, sau chiar cu o fugă la malul mării. Veți petrece astfel o excursie până la finalul zilei.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de duminică, 23 mai

Balanță

Duminică ar trebui să fie o zi de reflecție pentru acești nativi. Ar trebui să vă faceți ceva timp pentru a vă pune ordine în gânduri. Urmează să luați decizii legate de viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vă gândiți să vizitați niște prieteni ce locuiesc în alt oraș și care au mai lansat invitații de acest fel. Dacă până acum ați fost prea ocupați, merită să faceți o ieșire astăzi.

Săgetător

Veți revedea câțiva prieteni pe care nu i-ați mai întâlnit de mult timp. O să puneți la cale activitățile preferate de care nu v-ați mai bucurat în pandemie.

Capricorn

S-ar putea să intervină un eveniment în viața de familie, iar duminică vă veți aduna la aceeași masă. Poate fi vorba și de masa de acasă, dar și de o masă la terasă sau chiar la malul mării.

Vărsător

Dați curs unei invitații de a participa la un party restrâns. Veți avea o stare de spirit minunată, iar evenimentul vă ajută și să vă refaceți potențialul emoțional.

Pești

Poate faceți o adunare acasă, alături de câțiva prieteni, să mai schimbați o vorbă. E posibil chiar să prindeți din zbor o idee de afacere.

ADVERTISEMENT