Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 24 ianuarie 2021. Motive de sărbătoare pentru Fecioare

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
24/01/2021, 12:06
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 24 ianuarie 2021. Motive de sărbătoare pentru Fecioare
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 24 ianuarie 2021. Motive de sărbătoare pentru Fecioare Sursa foto: Instagram.com

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 24 ianuarie 2021, anunță o zi marcată de decizii. Nativii vor cântări cu atenție opțiunile pe care le au.

Este vremea când semnele zodiacale vor spune clar ce doresc. Astfel, nelămuririle vor fi spulberate.

Astrologul de la Pro TV mai anunță că vibrația zilei este 6. Acest lucru o să aducă o dorință de armonie în viața nativilor.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 24 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Faceți lista planurilor pentru săptămâna viitoare și prioritizați proiectele în funcție de importanța lor. Aveți de făcut un drum undeva în provincie, dar timpul pierdut cu deplasarea vă face să vă răzgândiți.

Taur

Vreți să atrageți atenția pe rețelele social-media, pentru a putea face o tranzacție sau să obțineți o colaborare profesională. Nu aveți chef să petreceți timp în bucătărie, așa că a comanda masa de duminică pare o idee bună. Săptămâna ce urmează o să fie plină cu tot felul de sarcini și e bine să vă relaxați înainte de începerea ei.

Gemeni

Vine o veste bună astăzi. E posibil să primiți un cadou și o să vă puteți revanșa față de unele persoane cărora le sunteți drag. Deplasările vă sunt facile, dar trebuie să vă convingeți să le faceți. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le discutați, poate cu prietenii sau cu un partener de afaceri, care dorește să mențineți o colaborare profesională.

Rac

Ziua vine cu calcule financiare, trebuie să proporționați cheltuielile astfel încât să acoperiți toate necesitățile. Este posibilă și o reuniune cu grupul de prieteni, poate veți ieși împreună sau faceți o reuniune online, a să vă puneți la curent cu ultimele noutăți.

Leu

Trebuie să alegeți o colaborare profesională care vi se potrivește cel mai bine. Sunt mai multe propuneri în acest sens. Este posibil să apară și o întânire cu o persoană care dorește începerea unei relații sentimentale, întâlnire pe care tot ați amânat-o, nefiind sigur că este omul potrivit.

Fecioară

Aveți motive să sărbătoriți, măcar în familie. Atmosfera din viața de cuplu este una destinsă, iar acest lucru vă aduce dorința de a face planuri mari, să cumpărați o casă sau să realizați activități care vă împlinesc sufletește și vă face să vă simțiți o familie.

Balanță

O să găsiți rezolvarea unor probleme ce țin de locul de muncă, poate chiar să reluați la o colaborare cu cineva cu care ați mai lucrat în trecut. Se anunță și vizita unui om care a lipsit o vreme sau veți face un drum până la un om care locuiește departe.

Scorpion

Se anunță o sărbătoare în familie și o să primiți telefoane de la oamenii apropiați, pentru felicitări. Apare o propunere pentru desfășurarea unei activități profesionale care vă va permite să petreceți timp și cu cei dragi.

Săgetător

Rudele doresc să le acordați o mână de ajutor într-o activitate ce s-ar realiza mult mai ușor cu contribuția voastră și vă va aduce mulțumire tuturor. Este posibil și să discutați organizarea unei excursii, să scoateți copiii la aer.

Capricorn

Trebuie să vă gândiți bine cu cine veți începe o colaborare și ce sumă să pretindeți pentru ea. E nevoie să socotiți bine banii, să vă ajungă și pentru cheltuielile de zi cu zi, să puteți ieși și în oraș, dar să mai aveți și de rezervă.

Vărsător

Este posibilă achiziția unui bun important și costisitor, poate pentru casă sau un bun care să vă ajute cu deplasările, o mașină. Este posibil să apară o întâlnire importantă cu o persoană care dorește să vă implicați într-o relație, iar până acum nu ați fost prea convins. O să-i dați un răspuns cu această ocazie.

Pești

Este vremea pentru o pauză. Oboseala din ultima vreme nu este bună pentru sănătate. Vă gândiți profund la relația cu partenerul de viață și la modul în care puteți remedia anumite lucruri care nu vă mulțumesc pe deplin.

Închide ×