Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 25 octombrie 2020. Surprize pentru Vărsător

25.10.2020 | 09:48
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 25 octombrie 2020 Surprize pentru Varsator
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a arătat ce le rezervă destinul zodiilor în această duminică, pe 25 octombrie 2020. Vărsătorii pot avea parte de o surpriză însemnată, dar și de o sumă de bani neașteptată.

Vibrația acestei zile este influențată de cifra 7, ce semnifică faptul că fiecare dintre nativi se află în căutarea adevărului interior, în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Mulți nativi vor afla că o vorbă de bine le va aduce foarte multe și vor putea fi chiar salvate anumite prietenii sau legături care începeau să se destrame.

Horoscop Neti Sandu de duminică, 25 octombrie. Vărsătorii au parte de mari surprize

Berbec

Berbecii au parte de o invitație la un eveniment, însă poate fi vorba și de unul care se desfășoară în mediul virtual. Nu vor rata șansa să stea la povești alături de cunoscuții lor chiar și în astfel de condiții și le face plăcere o astfel de activitate de weekend.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se vor trezi cu câteva invitații neașteptate, dar pe care le analizează foarte minuțios. Se poate ca o persoană din alt oraș să îi invite pe la ei și se vor putea relaxa și cu gândul că vor face o călătorie pe nepusă masă.

Gemeni

Gemenii au foarte multe motive de bucurie și poate fi chiar sărbătoare în familia lor. Vor face o vizită la rude, unde vor putea petrece clipe în compania persoanelor iubite și se mai destind de la rutina lor de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii pot cunoaște o persoană cu totul nouă cu care să rezoneze foarte tare și în cazul unor nativi ar putea însemna chiar începutul unei noi relații. Vor putea avea o reală întâlnire cu destinul atunci când se așteptau mai puțin.

Leu

Leii au vor putea petrece mai multe ore în compania persoanelor dragi și vor juca rolul de gazdă în această duminică. E foarte posibil ca mai mulți apropiați să vină pe la ei, pe care îi vor delecta cu preparate alese.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se bucură de revederea unor prieteni apropiați ce pot avea și copii și pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. Au de gând să își îmbunătățească starea generală de spirit și se vor ocupa mai mult de ei.

Balanță

Balanțele pot face primul pas în reconsolidarea unei relații de prietenie. Poate fi vorba de cineva care nu i-a mai căutat de multă vreme, dar pentru care simt o apropiere foarte mare. Nu trebuie să își neglijeze astfel de sentimente.

Scorpion

Scorpionul se simte ceva mai lăsat pe dinafară din cercul său apropiat de prieteni. Nu trebuie să își facă însă prea multe griji pentru că mai mult ca sigur este vorba doar de o situație temporară.

Săgetător

Săgetătorul are în această perioadă în plan să scape de rutină și vrea să înceapă o activitate cu totul nouă. Poate fi vorba de un sport nou sau chiar de un hobby pe care visau să îl practice, dar n-au considerat vreodată că există un moment ideal. Acum toate șansele sunt de partea lor.

Capricorn

Capricornii simt că a venit momentul să ia o pauză de la toate activitățile pe care le considerau stresante în viața lor. De aceea vor practica mai multe dintre acele lucruri care le fac cu adevărat plăcere. S-ar putea bucura de o plimbare sau de o întâlnire cu apropiații la cafea.

Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de o surpriză foarte plăcută, ce îi scoate în mod clar din starea de monotonie pe care o resimțeau. Pot avea idei foarte bune care să le aducă și un profit, pentru că pot câștiga o sumă considerabilă mai ușor decât își imaginau.

Pești

Peștii au parte de o vizită neașteptată și poate fi vorba de cineva care le-a dus dorul foarte tare, iar acum a venit să îi vadă. Ar putea fi la rândul lor foarte generoși. De aceea își vor putea scoate musafirul în oraș la o cină, după cum a dezvăluit Neti Sandu în previziunile de pe  PRO TV.

ADVERTISEMENT