Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 26 iunie 2022. Gemenii pot începe o relație

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 26 iunie 2022, aduce vești bune pentru zodii. Nativii Gemeni ar putea începe o relație sentimentală.
26.06.2022 | 09:43
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 26 iunie 2022 Gemenii pot incepe o relatie
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 26 iunie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Duminică, 26 iunie 2022, Neti Sandu anunță vești bune pentru unii nativi, mai ales în plan sentimental. Vibrația zilei este 8 și astăzi e vorba despre sentimente, nu despre bani.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 26 iunie 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Te întâlnești cu grupul și găsiți o activitate care să te ajute să scapi de stres. Poate organizezi un meci, o serbare sau un concurs pentru cei mici, care sunt plini de energie.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai niște bani și le iei celor dragi bilete la film sau la un spectacol. Ești invitat de onoare la o nuntă sau un botez în familie, poate fi și evenimentul tău.

Gemeni

Apare o persoană care are sentimente pentru tine și veți rezona. Ieși cu cineva la o cafea, iar acest lucru poate fi începutul unei relații sentimentale. Sunt șanse să te căsătorești anul acesta sau următorul.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate ai invitați la un eveniment din viața ta și te vei simți bine să-i ai alături pe cei dragi. Cineva vrea să vă întâlniți și accepți, dacă nu cumva ai alt program.

Leu

Mergi alături de grup la munte sau la mare și te întorci cu mai multă energie. Ar fi bine să verifici actele, mai ales dacă pleci la drum, să nu fie expirate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva drag îți face o surpriză și te bucuri că sunt persoane pentru care însemni atât de mult. Poate îi scoți pe cei dragi la masă ca să sărbătoriți ceva împreună, după cum a anunțat Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Balanță

Poate vine cineva de departe și vă petreceți timpul acasă sau în oraș. Se poate să primești o invitație la un spectacol ș să ai o stare bună, mai ales că ai muncit mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate ai de cumpărat cadouri pentru un moment special și sărbătorești cu toată lumea. Se poate să-i faci o vizită cuiva care locuiește în țară sau lași pentru săptămâna următoare.

Săgetător

Ieși la o întâlnire cu persoana iubită și sunt șanse mari să vă căsătoriți în curând, dacă nu ați făcut acest pas. Te revezi cu niște oameni care te fac să te simți bine și poate mergeți împreună la mare sau la munte.

Capricorn

Poate îți faci timp pentru familie, să luați măcar o masă împreună, dacă nu pe toate. Poate te întâlnești cu cineva de care depinde un proiect sau o angajare care ți-ar putea aduce stabilitate financiară.

Vărsător

Sunt șanse să întâlnești, la o petrecere, pe cineva cu care ai putea avea o relație, dar mai întâi vezi care sunt lucrurile pe care le aveți în comun. Poate mergi la cei dragi și le duci ceea ce au nevoie.

Pești

Se poate să treacă cineva pe la tine și petreceți timpul în oraș dacă nu aveți timp să plecați într-o stațiune turistică. Ai de luat cadouri sau poate ieși la un restaurant și faci tu cinste. Poate cumperi ceva costisitor pentru casă.

ADVERTISEMENT