Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 26 septembrie 2021. Mai multe zodii au parte de distracție

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 26 septembrie 2021. Se anunță o zi plină de distracție pentru mai multe zodii
26.09.2021 | 09:51
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 26 septembrie 2021 Mai multe zodii au parte de distractie
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro Tv anunță că ziua este una marcată de armonie. Nativii vor atrage oameni cu care se potrivesc sufletește și au multe șanse să dezvolte relații frumoase.

Vibrația zilei este cifra 8. Semnele zodiacale trebuie să fie atente la aspectele financiare și să nu se lase furate de peisaj.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 26 septembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua aduce întâlniri sau reuniuni, poate și virtuale. Purtați discuții cu oameni interesați de o asociere sau o colaborare și, dacă totul iese bine, puteți demara noi proiecte destul de repede.

Taur

Vești bune în plan personal. Relația cu partenerul de viață va reveni pe drumul cel bun, după o vreme în care v-ați preocupat mai mult de aspecte profesionale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vor urma evenimente în care contribuția pe care o aduceți va fi una însemnată. Semnalele celor cu care veți colabora sunt unele pozitive.

Rac

Ziua aduce o ieșire, mergeți în oraș, vă întâlniți cu un om care are o însemnătate mare și cu care vă doriți să petreceți mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să luați startul într-o competiție. Aveți șansa să dați dovadă de profesionalism și poate chiar să câștigați un premiu sau doar aprecierea celor din jur.

Fecioară

Ziua aduce o întâlnire cu un grup de persoane care preferă același tip de activități. Aveți șansa să petreceți timp de calitate împreună.

ADVERTISEMENT

Balanță

Căutați motive să ieșiți din casă. Poate vă întâlniți cu prietenii sau rudele. Aveți șansa să mai stați de vorbă, să faceți o plimbare sau să mergeți într-o excursie.

Scorpion

Ziua aduce un progres în plan sentimental. Este posibil să reparați o relație, să lăsați în urmă momentele dureroase și vorbele aruncate și să lăsați iubirea să câștige.

Săgetător

Apare o invitație la o cafea sau la o terasă, iar pentru unii dintre nativi poate să fie începutul unei relații, care poate să le schimbe viața în bine.

Capricorn

Ziua aduce o ieșire. Mergeți la o plimbare, la un concert sau un eveniment. Aveți ceva de spus și reușiți să atrageți atenția celor din jur atât prin vorbe, cât și prin fapte.

Vărsător

Apar ceva invitații de prin țară, pentru unele evenimente de ținută. Vă pot ajuta să cunoașteți oameni noi și să vă faceți relații.

Pești

Vă întâlniți cu unii prieteni, care v-au dus dorul. Aveți multe lucruri de povestit și poate discutați și o lansare într-o afacere împreună.

ADVERTISEMENT