Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 27 martie 2022. Apariție surpriză în viața Vărsătorilor

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 27 martie 2022. Se anunță multe momente frumoase la final de săptămână. Vărsătorii vor fi luați prin surprindere.
27.03.2022 | 09:45
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 27 martie 2022 Aparitie surpriza in viata Varsatorilor
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a transmis horoscopul și pentru finalul de săptămână, duminică, 27 martie 2022. Multe zodii vor avea parte de clipe frumoase alături de cei dragi.

Horoscop Neti Sandu. Cum va fi finalul de weekend pentru toate zodiile?

În timp ce în viața Vărsătorilor va apărea cineva în mod surprinzător, Peștii vor afla o veste importantă de la persoana iubită. Vibrația zilei este 9 și vom ști cum să-i bucurăm pe cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Berbec

Veți merge la o petrecere, cu toate că v-ați stabilit multe planuri pentru finalul de săptămână. Veți uita de griji și vă veți simți foarte bine, precizează astrologul Neti Sandu.

Taur

O să mergeți prin oraș, vă veți pune la curent cu tot ce apare nou și veți merge și voi la o festivitate. De acolo o să plecați plini de viață și veți realiza că puteți trece prin viață mai ușor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi afaceriști în această zi. Vor primi o propunere interesantă, pentru care se vor consulta și cu familia.

Rac

O să mergeți la un botez, la o nuntă. Acolo veți relua relații de prietenie și veți povesti tuturor ce ați mai făcut în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor dori să iasă cu cineva în aer liber și vor semna niște contracte de afaceri, pentru a-și mări bugetul. Pentru cei singuri… Ar putea întâlni la finalul acestui weekend o persoană de care or să se îndrăgostească și s-ar putea înfiripa ceva definitiv.

Fecioară

O să organizați o nuntă, un botez. Mai mult, chiar ați putea pune la cale și o masă în familie, pentru a vă readuce aminte de vremurile bune de odinioară.

ADVERTISEMENT

Balanță

Veți relua o activitate de care vă era dor. Vă veți destinde și vă veți simți foarte bine, alături de cei apropiați.

Scorpion

Cineva vă va invita în oraș, iar pentru că vă veți simți foarte bine în prezența lui/ei, veți mai programa și o altă întâlnire.

Săgetător

Și voi veți fi invitați în oraș, la o cafea. Persoana cu care vă veți vedea vă va oferi o stare de foarte bine.

Vărsătorii vor face o schimbare în casă

Capricorn

Veți schimba lucruri prin casă, deoarece v-ați cumpărat câteva noi. Vă doriți să le așezați după bunul plac, fără să primiți o mână de ajutor.

Vărsător

O să primiți un cadou de la o persoană care va apărea în mod surprinzător în viața voastră. Veți fi încântați de compania lui/ei. Așa bună dispoziție nu ați mai avut de mult timp.

Pești

Persoana iubită vă va scoate în oraș, iar acolo vă va face o declarație de dragoste. Va fi ceva inedit. Mai mult, veți primi și o ofertă mai bună de angajare și veți bate palma!

ADVERTISEMENT