Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 mai. Zodiile care au nevoie de relaxare și plimbări în aer liber

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022, pentru toate zodiile în parte. Astrele spun că cele mai multe semne din zodiac au nevoie de momente de relaxare în aer liber.
28.05.2022 | 09:53
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 29 mai Zodiile care au nevoie de relaxare si plimbari in aer liber
Neti Sandu te anunță ce spun astrele. Sursa foto: captură Pro TV.
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022. O ieșire în aer liber la o plimbare sau la o cafea este mai mult decât binevenită pentru toate semnele din zodiac. Se arată la orizont noi începuturi.
Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile în parte, dar și vibrația zilei de 29.05.2022. Iată ce urmează pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 mai 2022, pentru toate zodiile

Gemeni

Vreți să dați o petrecere în familie și să vă chemați apropiații, să profitați de momente frumoase și să vă bucurați. Dar înainte de întâlnirea cu cei dragi, vă faceți ordine acasă. E bine că vă mai relaxați. Aveți nevoie de odihnă.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi, Racii profită de momente libere pentru a pleca într-o excursie, fie undeva unde faceți sport. Ar fi bine să vă faceți timp și să ajungeți la toate evenimentele la care ați fost invitați de prieteni sau de cunoștințe. Socializarea vă va prinde bine, stați prea mult în casă.

Leu

Cineva vă va cere sfatul pentru cave  important, iar dvs sunteți omul care îl călăuziți cu tot ce știți mai bine. Treceți pe la o petrecere la care ați fost invitat, dar nu prea vă ardea să stați mult. Chiar și câteva momente în acest loc vă readuc zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să participați la un eveniment – de ținută, lansare de produs, sau poate este o nuntă, cu prietenii. Vă așteaptă cineva în alt oraș și, dacă reușiți să vă eliberați, o să dați o fugă să revedeți niște persoane dragi, să vă încarcați bateriile.

Balanță

O să vă grăbiți să vă terminați treburile pe-acasă, pentru a putea pleca la o întâlnire importantă. O să cumpărați cadouri pentru cei dragi. Dar cheltuiți o sumă importantă și pentru ținuta dvs.

ADVERTISEMENT

Scorpion

V-ați ratat șansa de a repara o relație frumoasă de prietenie în care ați investit sentimente de-a lungul timpului și la care nu vreți să renunțați. Ce este pentru dvs este pus deoparte.  Vă veți da seama că aveți de făcut și cum vă este mai bine.

Săgetător

E o rudă apropiată vrea să vă-ntâlniti și poate-i puteți fi de ajutor cu ceva. Vă respectați promisiunile de a ieși cu niște prieteni, undeva în aer liber, mai ales că ați tot amânat aceste întâlniri.

ADVERTISEMENT

Capricorn

O să aveți inspirație și vă reapucați de ceva care să vă ajute să eliberați de tensiune, poate fi un șah sau un sport. Este posibil ca azi să vă apropiați și mai mult de persoana pe care o doriți în viața voastră. Descoperiți că aveți multe lucruri comune.

Vărsător

Este posibil să vă invite cineva la o zi de naștere. Însă vreți să dați o fugă în alt oraș. Vreți să le dați o veste bună celor dragi, fie că veți avea un copil, fie că vă veți căsători.

Pești

Vreți să luați parte la o competiție sportivă și să vă faceți cunoscute niște talente despre care nici voi nu știați că le aveți. Prietenii dumneavoastră se întâlnesc cu un prilej anume. Fie sărbătoresc pe cineva, fie pur și simplu vă bucurați de momente împreună.

Berbec

Posibil să vină niște bani în cont, c-or fi intrat de ieri, dar abia acum îi descoperit. Vi se lansează invitația s-o porniți la un drum și e posibil să rămâneți acolo și peste noapte, dacă deja nu aveți alt plan.

Taur

Faceți o schimbare de imagine – pentru că sunteți fericiți sau pentru că v-ați despărțit de cineva și aveți nevoie de un refresh total. Vă vor lua prin surprindere mesajele, poate și prezența cuiva care vine special pentru voi, ca o surpriză, după o perioadă de absență. Starea voastră sufletească va fi la înălțime.

ADVERTISEMENT