Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 noiembrie 2020. Capricornii primesc vești neașteptate

29.11.2020 | 10:01
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 29 noiembrie 2020 Capricornii primesc vesti neasteptate
ADVERTISEMENT

Horoscopul lui  Neti Sandu pentru duminică, 29 noiembrie 2020 vine cu câteva vești bune. Aceasta a explicată că e nevoie de curaj pentru a spune lucrurilor pe nume. De asemenea, trebuie să fim sinceri cu noi înşine, în primul rând şi o să creştem în ochii noştri.

Dacă ne raportăm strict la vibraţia zilei, atunci aceasta este 11 ceea ce înseamnă că înțelepciunea poate fi atinsă, măcar o fărâmă din ea, conform astrologului Pro TV.

ADVERTISEMENT

Așadar, 29 noiembrie reprezintă o zi prielnică pentru mai multe zodii, o zi în care proiecte abandonate ar putea fi șterse de praf și repuse în funcțiune.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 noiembrie 2020

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

O să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri câteva ore de destindere, poate e şi un prilej anume, că e un succes de ultimă oră în familia voastră.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 TAUR

Cineva are o surpriză pentru voi şi o să apreciaţi gestul pentru că persoană e valoroasă şi o să trăiţi clipe cu care nu vă întâlniţi prea des.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să vină momentul adevărului şi să nu lăsaţi să vă sape ocazia de a fi sincer cu omul visurilor voastre şi poate faceţi vreo declaraţie de dragoste.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 RAC

Vă preocupă o activitate extraprofesională, un hobby care să vă completeze frumos, mai scoateţi şi nişte bani şi lucurile se leagă, o să fiţi mulţumiţi.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 LEU

Vă daţi întâlnire cu cineva care poate deveni companionul vostru de viaţă – dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să puteţi fi şi voi fericiţi.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să puteţi rezolva mare parte din probleme din faţa calculatorului, scutiţi timp, bani şi vă puteţi odihni câteva ore bune, Şi vă puteţi plimba.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

Voi o să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să le-mpliniti nişte dorinţe alor voştri, le luaţi ce le ştiţi că le place, de răsfăţ.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

E cineva care vrea să vă ia prin surprindere, să vă cucerească – pentru că-i daţi voie

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să faceţi lucruri inedite cu care să-i daţi gata pe prieteni, şi, de fapt, să vă puteţi bucura cu toţii de un moment de respiro.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate vă face o vizită cineva din familia lărgită şi o să rezolvaţi o chestiune mai veche pentru care nu și-a putut face timp nici unul, nici celălalt .

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Vă faceţi timp şi pentru voi, să respiraţi alt aer, să vă dezmorţiţi, poate practicaţi un sport, daţi o raită pe la magazine, sau luaţi totul online.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Poate-ati rezervat o cameră pe undeva, într-o staţiune de agrement şi vă bucuraţi de confort, de peisaje şi vă-ntoarceţi până la noapte.

 

 

 

ADVERTISEMENT