Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 aprilie 2022. Vărsătorii au parte de o vizită surpriză

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 aprilie 2022. Vărsătorii se bucură de o vizită surpriză în ultima zi a săptămânii. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie.
03.04.2022 | 09:45
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 3 aprilie 2022 Varsatorii au parte de o vizita surpriza
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 aprilie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță surprize plăcute și invitații duminică, 3 aprilie 2022, pentru anumite zodii. Vibrația zilei este 3 și comunicarea e cea mai importantă, după cum menționat astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 3 aprilie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Poate ai un eveniment în familie și te bucuri de revederea cu persoanele dragi. Iei o decizie spontană și mergi într-o excursie sau la un concert.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să te scoată cineva în oraș și să faceți activități inedite. Cineva se întoarce mai devreme de undeva și îți face o surpriză, vă întâlniți și cu alți prieteni.

Gemeni

Primești o invitație într-o altă localitate și depinde de tine dacă mergi sau nu. Îți pui în valoare niște calități și primești aprecieri pentru proiectele la care ai lucrat.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate mergi la un eveniment în familie și te simți bine. Ești în formă bună și te poți deplasa, dar ar fi bine să-ți petreci timpul și cu familia, să ieșiți undeva.

Leu

Se poate să te invite cineva la masă, poate e o aniversare. O invitație la un spectacol sau la o plimbare te ia prin surprindere și o accepți, dacă nu ai altceva de făcut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ieși la aer curat și te vezi cu câțiva oameni dragi, îți încarci bateriile. Te bucuri de mai multă stabilitate în relația de cuplu și petreci mai mult timp cu partenerul, după ce amândoi ați fost ocupați.

Balanță

Se poate să mergi la un eveniment, poate fi o nuntă sau un botez. Este o perioadă bună în plan amoros, iar nativii singuri își găsesc pe cineva. Cei care sunt într-o relație se pot căsători până la final de an.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt șanse să întâlnești o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine și să existe atracție din prima. Discuți cu cineva o propunere de afaceri.

Săgetător

Vizitezi locuri care trezesc anumite emoții și unele aspecte din viața ta ar putea lua o întorsătură fericită. S-ar putea să te întâlnești cu rudele și să discutați detalii despre evenimentele care urmează în familie.

Capricorn

Vrei să te plimbi și accepți orice invitație de a merge undeva. Sunt discuții despre o posibilă mutare de acasă sau doar despre niște reamenajări.

Vărsător

Se poate să ai un musafir surpriză care să-ți facă ziua mai frumoasă. Te relaxezi și te implici în diverse activități de grup.

Pești

Apare cineva care îți va atrage atenția în mod special în grupul de prieteni și poate veți avea o relație. Primești invitații la ziua cuiva sau la un spectacol.

ADVERTISEMENT