Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 iulie 2022. Apare cineva în viața Gemenilor

Horoscopul Neti Sandu pentru duminică, 3 iulie 2022, anunță o zi în care semnele zodiacale își acordă atenția cuvenită, dar și persoanelor din preajma lor.
03.07.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 3 iulie 2022 Apare cineva in viata Gemenilor
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 iulie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Cei 12 nativi sunt în armonie și fericiți în acest final de săptămână. Vibraţia zilei este 3 şi asta înseamnă că zodiile spun ce este de spus, fără să mai țină secrete.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 iulie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Te bucuri de revederea unor persoane apropiate, cu care poți să te vezi mai des de acum înainte. E o zi în care te simți bine în propria piele, ai energie și optimism.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să pleci pe undeva după ce faci socoteala banilor, asta dacă nu ai musafiri. Poți chemat prietenii sau apropiații la tine fără un motiv special.

Gemeni

Poate apărea cineva care să te facă fericit, să simți că vrei să te reinventezi. Oamenii din preajmă sunt dornici de socializare și ai parte de multe evenimente.

ADVERTISEMENT

Rac

Niște bani care au întârziat intră în buzunarele tale. Ești în așteptarea unor răspunsuri, emoțiile sunt mari, dar te poți relaxa undeva la aer curat, cu prietenii.

Leu

O relația poate fi salvată dacă se rezolvă urgent o problemă de suflet. Are loc o întâlnire care îți poate schimba viața. Consultă-te cu familia în plan profesional și personal.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dai o fugă până la rude pentru a schimba o vorbă sau pentru a primi unele încurajări, ai nevoie. Te bucuri de revenirea cuiva după o absență lungă.

Balanță

Ai de ales între o escapadă turistică pe litoral sau o ieșire cu gașca de prieteni. Îți e mai ușor să legi o prietenie sau o relație pe viață dacă există chimia perfectă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Bună dispoziție îți este redată de o ieșire la malul mării. Ai foarte multe invitații la evenimente, unde dai de oamenii la care ții.

Săgetător

Îți pică cineva cu tronc, asta dacă nu te numeri printre persoanele căsătorite. Faci cunoștință cu diverși oameni cu care ieși mai des la socializare.

Capricorn

Negociere cu cineva care vine cu o propunere de afaceri pur teoretică. Intri la cheltuială pentru o nuntă sau un botez, ai ceva invitații de onorat.

Vărsător

Pleci cu grupul într-o excursie, unde petreceți toată ziua împreună. Întâlnire semnificativă cu o persoană care vrea să lucrați împreună. Vin bani din asta.

Pești

O persoană din trecut vrea să reluați relația, s-a convins că nu poate fără tine. Se anunță un program foarte încărcat și o petrecere unde te vezi cu toți amicii.

Horoscopul integral realizat de astrologul Neti Sandu pentru ziua de duminică, 3 iulie 2022, a fost relatat la știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT