Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 iunie 2022. Balanța se pregătește de vacanță

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 iunie 2022. Celebrul astrolog de la Pro TV a explicat ce îi așteaptă pe nativi în ultima zi a acestei săptămâni.
05.06.2022 | 09:38
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 5 iunie 2022 Balanta se pregateste de vacanta
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 iunie 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul de duminică, 5 iunie 2022, anunță o zi cu răsturnări de situație, după cum a dezvăluit Neti Sandu. Vibrația zilei este 5, ceea ce înseamnă că nu va lipsi curajul de a încerca lucruri noi.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 iunie 2022

Berbec

Ești invitat la o ieșire în aer liber și dacă nu ești ocupat o să accepți cu ușurință. Poate mergi într-o scurtă excursie sau într-un parc de aventură și o să te întorci acasă revigorat.

ADVERTISEMENT

Taur

O să te revezi cu niște oameni dragi, iar întâlnirea o să-ți prindă bine. Ai putea relua legătura cu cineva din trecut și să vă reînnodați prietenia.

Gemeni

Revine în viața ta cineva care ți-a lipsit și cu care vrei să recuperezi timpul pierdut. Ești invitat în mai multe locuri și chiar dacă ți-ai dori să ajungi peste tot, trebuie să iei o decizie.

ADVERTISEMENT

Rac

O să ieși cu prietenii și mai puneți la punct detaliile unui eveniment care urmează și la care o să mergeți împreună. Petreceți împreună o mare parte din zi.

Leu

O să primești un dar, fără vreun motiv anume, și o să reconsolidezi o relație. Primești vești bune de la cineva care a lipsit în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Persoana de la care aștepți un răspuns o să te caute și o să luați împreună o decizie, spune astrologul de la Pro TV. Primești o invitație în oraș și o te ajute să te relaxezi.

Balanță

Faci planuri de plecat în vacanță și pui la punct detaliile, destinația și cine o să mai vină. Se poate să cunoști pe cineva cu care ai multe lucruri în comun și să puneți bazele unei relații.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ieși la o cafea cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și vă puneți la curent cu noutățile. Cu ocazia unei întâlniri cu grupul îți vei face noi prieteni.

Săgetător

Se poate să pleci cu prietenii într-o drumeție, să cunoști lume nouă și să te mai destinzi. Ai nevoie de puțină mișcare, iar aerul curat o să-ți facă bine.

Capricorn

Primești o invitație la casa cuiva din afara orașului și o să petreceți câteva ore mai aproape de natură. Dacă ai timp, fă loc și pentru revederea cu un prieten vechi.

Vărsător

Poate îți descoperi un talent și astfel, te eliberezi de stres și găsești o modalitate de petrecere a timpului liber. O să vii cu o idee care să le vină în ajutor oamenilor din jurul tău.

Pești

Pe seară este posibil să primești o vizită, în cazul în care nu ești plecat nicăieri. Te întâlnești cu familia și planifici evenimentele ce vor avea loc pe timpul verii.

ADVERTISEMENT