Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 septembrie 2021. Zodiile care își consolidează relațiile

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 5 septembrie 2021, aduce o zi în care relațiile se pot consolida.
05.09.2021 | 09:45
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 5 septembrie 2021 Zodiile care isi consolideaza relatiile
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de duminică, 5 septembrie 2021. Vibrația zilei este 5. Este o zi în care plutește în aer spiritul de aventură.

Află care sunt previziunile astrologului de la Pro Tv. 

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 septembrie 2021. Zodiile care își consolidează relațiile

Berbec

Realizați că există foarte multe persoane care vă iubesc. În relația de cuplu o să aveți parte de momente bune. Este o zi bună să vă încărcați bateriile pentru că în ultima perioadă ați cam dus lipsă de afecțiune.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi în care le puteți face o surpriză frumoasă copiilor. Fie îi duceți la mare, dacă puteți, fie la un loc de joacă. Este posibil să primiți o invitație de la niște prieteni pe care vă bucurați să-i vedeți.

Gemeni

Dacă este o sărbătoare în familie ați putea chema rudele în vizită. Este posibil să mergeți și la o întâlnire cu o persoană care vă place, dar pe care nu o cunoașteți prea bine. Acum este momentul să aflați tot ce doriți.

ADVERTISEMENT

Rac

Primiți niște bani, poate este vorba despre o datorie, sau poate ați vândut ceva. Dacă aveți vreo invitație pentru o petrecere, logodnă, zi de naștere ați putea merge. Vă întâlniți cu rudele și prietenii.

Leu

Niște oameni s-ar putea să vă facă cadouri, să vă scoată la o terasă, plimbare. O să fiți în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți o decizie importantă de luat. Până luni vă gândiți ce partener de afaceri vă alegeți. O să acceptați o invitație la o cină romantică, sau măcar la o cafea.

Balanță 

Poate mergeți la o aniversare, o căsătorie. Aveți timp și vă face plăcere să vă petreceți timpul cu prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate vreți să ieșiți din rutină și faceți ceva neobișnuit. Eventual vă gândiți la un sport extrem. Este posibil să fiți invitat de onoare la o petrecere și o să atrageți atenția asupra voastră.

Săgetător

Ați putea merge pe la unii prieteni. Mai schimbați impresii. Poate o să treceți să vedeți și un târg, o expoziție sau un concert.

Capricorn

O zi de sărbătoare. Ați putea merge la o nuntă, sau în vizită la niște prieteni care și-au luat casă nouă. Ați putea ajunge pe malul mării, sau undeva mai aproape de casă.

Vărsător

În cazul în care trebuie să dați un răspuns unui partener amânați pentru mâine. Sunteți dispus să faceți un drum, chiar dacă lung, pentru a vedea pe cineva la care țineți. Mai ales dacă urmează să vă căsătoriți.

Pești

Vreți ca toți ai voștri să simtă că este o zi liberă și pentru acest lucru sunteți dispuși să cheltuiți ceva bani. Este posibil să apară un eveniment la care vă doriți să mergeți.

ADVERTISEMENT