Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 7 august 2022. Fecioarele iau mari decizii

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 august 2022, este o zi cu totul specială mai ales pentru Fecioare, care au de luat o decizie pe plan sentimental. Relația lor de cuplu ar putea suferi niște schimbări.
07.08.2022 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 7 august 2022 Fecioarele iau mari decizii
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 7 august 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 7 august 2022, ne pune în situații inedite, unele favorabile, altele mai puțin plăcute, dar din fiecare vom rămâne cu ceva.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 7 august 2022

Leii sunt puși pe cheltuială. Dau bani pentru surprize pe care vor să le facă persoanelor din jurul lor. Sunt foarte motivați să aducă zâmbete pe buzele celorlalți. Fecioarele trebuie să ia decizii pentru a îmbunătăți relația de cuplu. Este o zi care poate veni cu niște frământări în plus.

ADVERTISEMENT

Balanțele îi adună pe prieteni la masă și petrec unele dintre cele mai frumoase momente din această perioadă.

Scorpionii pot prinde o ofertă inedită, o cazare mai ieftină la hotel, dacă plănuiesc să plece, sau chiar un bilet de avion la un preț de chilipir!

ADVERTISEMENT

Săgetătorii s-ar putea să fie și mai sociabili, și mai deschiși spre dialog. Este o zi care le aduce un vibe pozitiv.

Capricornii participă la un eveniment în familie în care se vor simți foarte bine. Unii dintre acești nativi au ceva de comunicat persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt invitați să sărbătorească un moment important din viețile celor dragi. Poate fi vorba de un botez, o logodnă sau o zi de naștere.

Taurii au ceva de arătat lumii

Peștii pot scăpa de toate tensiunile acumulate, de toate frustrările adunate în ultima vreme doar distrându-se. Cineva din familie îi mai scoate din starea lor proastă.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor să scape de monotonie. S-au săturat să repete aceleași activități în fiecare zi. Tocmai de aceea, acum vor inventa lucruri noi, se vor apuca de treburi pe care nu le-au mai făcut.

Taurii vor arăta ce au de dat lumii, ce au de arătat. Sunt foarte deschiși la dialog. Gemenii petrec mai mult timp cu persoana iubită. Sunt ceva mai focusați pe relația lor.

Racii se lasă cu greu convinși să mai iasă din casă, să mai schimbe mediul din când în când.  Previziunile astrologului Neti Sandu au fost făcute pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT