Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 8 mai 2022. Leii au parte de surprize frumoase

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 8 mai 2022. Unii nativi au o zi plină. Mulți dintre ei vor merge într-o excursie alături de gașca de prieteni sau de jumătatea lor
08.05.2022 | 09:09
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 8 mai 2022 Leii au parte de surprize frumoase
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de duminică, 8 mai 2022. Sursa foto - captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță deplasări serioase pentru mai mulți nativi duminică, 8 mai 2022. Vibrația zilei este 8 și este imperios necesar să fim atenți cu banii c-or să ne zboare printre degete. Luăm fiecare zodie în parte și discutăm despre ea

Horoscop Neti Sandu: duminică, 8 mai 2022, pentru fiecare nativ

Taur

O să va alăturați unui grup să ieșiți la plimbare. Este posibil chiar să vă implicați în pregătirea unui eveniment și să vă deconectați. De altfel, trebuie să știți că sunteți într-o dispoziție schimbătoare. Ceea ce face ca așa să arate și programul vostru. Este adevărat, e posibil să mai renunțați la câte-o întâlnire în favoarea alteia.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să vă exprimați ideile, un concept și toate acestea vor prinde viața. Ce mai tura – vura, este o zi în care veți fi foarte convingători. Mai ales că vorbim și despre evenimente în comunitate, acolo unde o să puneți și voi umărul să vă bucurați de amprenta personală pe care o veți lăsa pe scenă, pe niște panouri, că voi chiar vă pricepeți.

Rac

Vă dați întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi ca să vă puteți vedea. Cel mai probabil este vorba despre o reparație a unei relații. O să intrați în fondurile de rezervă să puteți călători sau să ieșiți la o terasă cu prietenii. De ce nu? Este posibil să mergeți la o zi de naștere sau de căsătorie a cuiva.

ADVERTISEMENT

Leu

Vi se face cinste, poate vă scot prietenii la o terasă sau mergeți pe rezervarea lor la mare sau la munte, din scurt așa. Nu-i așa că sunt foarte frumos? Vorbim însă și de o ăntrevedere cu cineva care așteaptă o explicație de la voi. Poate  chiar un răspuns referitor la relația de cuplu și să vă gândiți bine de tot la decizia pe care-o veți lua.

Fecioară

De un singur lucru trebuie să țineți cont cu adevărat. O să dați dovadă de sinceritate în discuția cu partenerul de suflet să nu prelungiți o stare de fapt dacă sentimentele nu sunt reciproce.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care ați putea să dați drumul unui proiect particular și poate chiar și de băut ca să bifați lansarea la apă a afacerii respective. Sunt șanse mari să vă reușească totul după lungi eforturi.

Balanță

Vă caută cineva care vrea de multă vreme să vă convingă c-ați face o echipă bună în relația de cuplu și o să se facă înțeles, omul respectiv.

ADVERTISEMENT

Nu se termină aici pentru că în viitorul dumneavoastră există chiar și o intenție de călătorie. Ați putea să faceți cuiva o vizită. Doar că, e nevoie și să aveți timp, bani și o companie adecvată ca să vă priască plimbarea.

Scorpion

O să vă-ntâlniți cu cineva care o să va răscolească niște amintiri și iese ceva bun, că poate veți continua o relație.

Se lasă cu plimbări și în cazul vostru, mai ales că ați putea ajunge la un eveniment festiv și să vă bucurați de revederea unor oameni care v-au lipsit și o să vă refaceți sufletește.

Săgetător

Se poate să faceți cunoștință cu cineva de care vă simțiti atașați sufletește și de-aici poate începe o frumoasă poveste de dragoste.

Poate dați o fugă la munte sau la mare ca să mai uitați de griji și să vă luați de-acolo energia, suflul, ca să puteți continua munca, proiectele.

Capricorn

Viața voastră sentimentală o să fie și mai bună și o să vă puteți gândi și la căsătorie în viitorul apropiat.

O să vă invite cineva la o aniversare sau o fi alt motiv de ciocnit un pahar de șampanie și o să vă duceți ca să refaceți punțile de comunicare cu anturajul.

Vărsător

E posibil să apară cineva care să rezoneze pe mai multe planuri cu voi și să vă completeze frumos, să formați un cuplu.

Vi se lansează invitația s-o porniți cu grupul de prieteni într-o escapadă turistică, poate până în orașul vecin să faceți niște cumpărături sau o plimbare dacă nu mai departe.

Pești

O să dispuneți de niște bani și n-o să le refuzați alor voștri unele mici plăceri, ba chiar o să le oferiți o plimbare mai departe de casă, în alt oraș.

Se pare că v-ați integrat într-un grup și aveți diverse activități în această formulă care vă prinde bine sufletește și se poate și din punct de vedere financiar.

Berbec

O veste care o să vă dea speranțe de viață împlinită în relația de cuplu, poate vine pe lume un copil.

Simțiți nevoia unor provocări că doar așa o să evoluați și lucrurile vor veni în avalanșă – asta și pentru că voi sunteți un spirit iscoditor și poate veni și o nouă relație.

ADVERTISEMENT