Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 9 august 2020. Fecioara are parte de tentații pe măsură

09.08.2020 | 09:23
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 9 august 2020 Fecioara are parte de tentatii pe masura
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 9 august 2020, prezentat de Neti Sandu spune că semnele zodiacale trebuie să fie cu ochii-n patru, pe poziții. Asta înseamnă că zodiile nu trebuie să lase garda jos.

În plus, astrologul de la Pro TV mai transmite că pe parcursul acestei zile nativii sunt în formă maximă, perioadă numai bună pentru a se descurca onorabil la locul de muncă sau în plan personal.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu mai adaugă că vibrația zilei este 9 și aduce idei îndrăznețe și inedite pentru toți nativii atât în plan profesional, cât și în viața privată.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 9 august 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Pleci într-o călătorie, dar pentru asta trebuie să te asiguri că ai toate actele la zi, că nu sunt expirate. Fii cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Taur

Învinge-ți teama și reia legătura cu persoanele din trecut. Vechile colaborări ar putea reveni în prima linie, dă o șansă acestor oportunități.

Gemeni

Eveniment plăcut în aer liber. Ai șansa de a le arăta tuturor că ai niște lucrări importante. Nu uita să te ferești de pericole.

ADVERTISEMENT

Rac

Se aprobă un proiect nou. Ai foarte mult de muncă, dar asta te face să fii mai ambițios. Și unde mai pui că vor veni și sume mari de bani.

Leu

O scurtă plimbare într-o zonă cu aer curat te va scăpa de stres și te va ajuta să-ți încarci bateriile. Este un moment bun pentru obiceiuri noi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cheltuie banii cu măsură, indiferent de câte tentații apar în drumul tău. Asta nu înseamnă că nu-ți poți face mici plăceri.

Balanță

Întâlnire importantă. Șanse uriașe de a fi lăudat și apreciat pentru implicarea din ultima perioadă în anumite proiecte.

Scorpion

Unele probleme de familie vă obligă să vă reuniți. Moment ideal pentru a discuta deschis și a ajunge la un numitor comun.

Săgetător

Invitație la un eveniment în aer liber. Ai putea fi aplaudat la scenă deschisă în legătură cu realizările pe plan profesional avute în ultima vreme.

Capricorn

Inaugurarea casei sau a unui loc unde vă mutați sediul afacerii. Ocazie perfectă pentru petrecere, dar și pentru a primi mici cadouri și atenții.

Vărsător

Ești dornic de plimbare, de mișcare, de sport. Nu este exclus să dai o fugă până la malul mării și să te întorci până la finalul zilei.

Pești

Cineva îți dă înapoi suma de bani împrumutată. Acum ai bani pentru o scurtă vacanță undeva într-un loc cu aer curat unde să te revigorezi.

ADVERTISEMENT