Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 9 ianuarie 2022! Balanțele vor avea parte de întâlniri romantice

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 9 ianuarie 2022! Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de întâlniri romantice cu o nouă cunoștință care se poate transforma într-o relație.
09.01.2022 | 09:26
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 9 ianuarie 2022 Balantele vor avea parte de intalniri romantice
ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de duminică este cifra 9, lucru care semnifică, conform astrologului de la Pro Tv, că nativii vor ști în ce direcție să își caute succesul. Previziunile astrologice ale zilei de duminică, 9 ianuarie 2022, anunță o zi în care este favorizat romantismul pentru unele semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 9 ianuarie 2022! Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec vor avea parte de vești care le vor aduce zâmbetul pe buze. Nu este exclus să se bucure și de o invitație în oraș, o întâlnire în care să pună la punct chestiuni arzătoare cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, în timpul săptămânii au fost foarte ocupați.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți sub semnul Taurului își vor face cu mare atenție calculele financiare, iar apoi se vor dedica activităților de sezon, fie că e vorba de schi sau de patinoar, dar vor face mișcare.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni sunt așteptați de o persoană cu un răspuns care să clarifice relația dintre ei, fie că este vorba de chestiuni profesionale, fie că este vorba de chestiuni amoroase. Nu ar strica să se vadă cu persoana respectivă la o întâlnire, chiar dacă va fi una de tatonare.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii zodiei Rac se vor bucura de succes în plan profesional. Un proiect la care au lucrat o bună bucată de vreme va da roadele dorite, iar o nouă echipă se conturează în această direcție.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor reuși, din nou, să stârnească gelozia partenerului de viață. Cu toate acestea, lucrurile se vor liniști rapid în relația de cuplu și totul va decurge bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru nativii din Fecioară ziua de astăzi este dedicată unui sărbătorit sau sărbătorite, iar vizita pe care o vor face le va aduce o energie foarte bună.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de întâlniri romantice cu o persoană care își dorea de multă vreme să îi cunoască. Întâlnirea, fie că e una la cafenea sau la restaurant, poate aduce nativilor un nou companion de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi este dedicată socializării, iar alături de amicii lor, nativii vor face planuri pentru un eveniment care va avea loc în viitorul apropiat.

Săgetător

Nativii din Săgetător simt nevoia să își consume energia, iar cea mai bună soluție pare să fie să facă un pic de mișcare, la munte, pentru a schia puțin. Dacă timpul nu o permite, și patinoarul ar putea fi o soluție pentru ei.

Capricorn

Cei născuți sub semnul Capricornului se vor bucura de o zi relaxantă, în compania amicilor, iar asta le va aduce energia de care au nevoie pentru zilele viitoare.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor avea o zi cât se poate de reușită din punct de vedere al interacțiunilor sociale. Nu este exclus să participe la un eveniment la care le vor fi recunoscute meritele și, posibil, să câștige chiar și un premiu.

Pești

Cei născuți sub semnul Peștilor vor avea parte de o invitație greu de refuzat. Fie că e vorba de o banală plimbare, fie că e vorba de o cafea, nativii vor avea ocazia să cunoască o persoană care le va aduce aminte de momentele de la începutul relațiilor și vor simți, din nou, fiorii sentimentelor de iubire.

ADVERTISEMENT