Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 1 iulie 2021. Capricornul primește o sumă de bani

Neti Sandu a aflat care sunt previziunile complete pentru horoscopul de joi, 1 iulie 2021. Potrivit astrologului, se anunță o zi cu foarte multe provocări.
01.07.2021 | 07:24
Horoscop Neti Sandu pentru joi 1 iulie 2021 Capricornul primeste o suma de bani
ADVERTISEMENT

Totodată, semnele zodiacale încep proiecte noi, dacă au lichidat restanțele și pot pune la bătaie toate resursele interioare pentru a răzbi în tot ce și-au propus, mai spune astrologul știrilor Pro TV.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că nativii se bucură de un nou început. De asemenea, încă o dată zodiile au undă verde la demarat lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de joi, 1 iulie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Posibil să ieși la cafea cu cineva care și-ar dori să afle dacă între voi poate avea loc o relație serioasă. E timpul să vorbiți despre asta.

Taur

Primești o ofertă de muncă care aduce sume importante de bani, chiar dacă nu este un serviciu pe termen lung, ci unul mai scurt.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt șanse mari să lucrezi într-o echipă cu oameni harnici. Este o zi în care ai succes, dar te poți și distra în formula de grup.

Rac

Este o perioadă bună pentru reinventare și pentru a descoperi pasiuni noi. Este foarte posibil să găsești un hobby extrem de incitant.

ADVERTISEMENT

Leu

Schimbări la capitolul parteneriat pentru că de acolo vin câteva oferte. Este timpul să faci unele schimbări radicale în acest sens.

Fecioară

Se poate să începi deja pregătirile pentru o petrecere care va avea loc la final de săptămână. Toți din jur pun umărul la treabă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Discuție sinceră cu persoana pe care o iubești să afli dacă are aceleași sentimente pentru tine sau nu. Ar fi bine să știi ce se întâmplă.

Scorpion

Eveniment important care îți poate fi rampă de lansare. Sunt șanse destul de mari să fie o zi în care să ai parte de succes.

Săgetător

E cineva care te curtează. Răspunde avansurilor fine dacă simți că ai nevoie de o persoană alături de tine, în această viață.

Capricorn

Primești niște bani de care nu știai sau uitasei că ai împrumutat pe cineva în trecut. Datoria este una veche, dar e o persoană care vi dă înapoi.

Vărsător

Relația de cuplu se poate rescrie, sunt unele capitale la care mai trebuie lucrat. Sunt retușuri mai mari, dar și mai mici pentru această poveste.

Pești

Scoate lista plăților și vezi ce rate și facturi mai sunt de achitat. E cazul să fii la zi cu toate, să nu rămâi în urmă cu restanțe.

ADVERTISEMENT