Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 august 2022. Balanța ar putea întâlni pe cineva special

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 august 2022. Balanța ar putea întâlni pe cineva special. Află ce anunță astrele pentru fiecare dintre cei 12 nativi.
11.08.2022 | 07:10
Horoscop Neti Sandu pentru joi 11 august 2022 Balanta ar putea intalni pe cineva special
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 august 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță câștiguri și oportunități pentru mai multe zodii joi, 11 august 2022. Vibrația zilei este 11, iar nativii vor învăța o lecție de viață.

Horoscop Neti Sandu: joi, 11 august 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Vrei să începi lucruri noi, poate mergi să studiezi ceva sau să lucrezi în străinătate. Se poate să găsești un job în particular care să-ți asigure niște bani în plus.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să te implici într-un proiect important și să-ți descoperi niște calități de care nu erai conștient. Ai multă energie și ești gata să faci lucruri mărețe.

Gemeni

Poate închiriezi o locație pentru o vacanță sau te muți acolo definitiv. S-ar putea să vină niște musafiri pe care să-i găzduiești timp de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva care îți aduce fericire revine în viața ta. Apar cheltuieli neprevăzute, dar îți gestionezi banii astfel încât să-ți ajungă pentru toate.

Leu

E momentul perfect să salvezi căsnicia și să faci pace cu cei cu care te-ai certat. Cineva care promite să nu mai facă greșeli în relația sentimentală revine în viața ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar noi proiecte și te ambiționezi să te implici în cât mai multe activități. Se poate să afli ce ți-au pregătit superiorii pentru toamnă și ai și tu o listă cu cerințele tale de la aceștia.

Balanță

Sunt șanse să întâlnești pe cineva cu care să fii pe aceleași lungime de undă și să începeți o viață nouă împreună. Te bucuri de armonie în relația de cuplu și poate faci planuri de căsătorie cu partenerul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ți se propune o funcție și accepți oferta doar dacă ești dispus să accepți responsabilitățile care vin odată cu aceasta. Poate aplici pentru un alt job.

Săgetător

Culegi roadele muncii tale și iei bani în plus, pe care îi folosești pentru a avea grijă de sănătate. Ai curaj și te lansezi cu un proiect care îți va aduce succes.

Capricorn

S-ar putea să primești bani în plus la locul de muncă, dar preferi să-i păstrezi pentru a pleca undeva, a anunțat Neti Sandu pentru joi, 11 august 2022, potrivit Știrile Pro TV.

Vărsător

Îți refaci viața sentimentală și vei avea parte de armonie, nu vrei tensiuni. Poate primești un cadou și te revanșezi față de persoana care ți l-a oferit.

Pești

Te consulți cu membrii familiei pentru a vă pune de acord în legătură cu destinația de vacanță. Ai ocazia de a face parte dintr-un grup care te va ajuta să-ți scoți în evidență aptitudinile.

ADVERTISEMENT