Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 noiembrie 2021. Racul profită de avantaje

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 11 noiembrie 2021, aduce o zi cu suișuri cu coborâșuri. Din fericire, semnele zodiacale se descurcă frumos.
11.11.2021 | 07:33
Horoscop Neti Sandu pentru joi 11 noiembrie 2021 Racul profita de avantaje
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile au exersat cum să iasă învingătoare din orice situație.

În ceea ce privește vibrația zilei, aceasta este reprezentată de numărul maestru 11, ceea ce înseamnă că cei 12 nativi au înțelepciune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Se reglează o situație financiară. Astrele te ajută să găsești o soluție ca să schimbi mașina, un împrumut sau un ajutor de la cineva apropiat.

Taur

Te curtează multă lume pentru a pune umărul la diverse proiecte. Scoate la iveală creativitatea, ești foarte talentat și priceput la toate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt niște lucruri de rezolvat la locul de muncă, poate sunt probleme cu actele. E cineva care te ajută, poate colegii îți sar în ajutor.

Rac

E posibil să iei bani și să te bucuri de reduceri la cumpărături. Apar de undeva niște avantaje și o să profiți din plin de asta.

ADVERTISEMENT

Leu

Se reînnoiește o ofertă de lucru și o să răspunzi afirmativ. Negociază acolo unde e nevoie, poate trebuie făcută o selecție în echipa de muncă.

Fecioară

E de perfectat o situație pentru a consolida statutul profesional. Poate dai un examen sau o testare, pe care o treci cu succes.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primești acei bani pe care i-ai cerut de la superiori, să nu rămâi restant cu ratele, facturile și cu alte plăți obligatorii. Fii la zi cu ele.

Scorpion

Sunt șanse mari să-ți asiguri un confort sporit acasă. Ai cumpărat mai multe lucruri noi pentru un spațiu de lucru și de învățat în același timp.

Săgetător

Este un grup cu care conversezi pe teme profesionale sau personale. În felul acesta scapi de tensiuni pentru că sunt lucruri care te împovărează.

Capricorn

Te descurci mult mai bine cu banii, deși sunt cheltuieli de care nu scapi. E posibil să primești ceva finanțe dintr-o colaborare.

Vărsător

O veste bună, un accept sau o propunere de funcție. În felul acesta apar și niște obligații care îți cam dau de furcă.

Pești

Sunt șanse mari să semnezi unele acte fără să te mai deplasezi. Nu mai este nevoie să stai la cozi, să interacționezi cu oamenii.

ADVERTISEMENT