Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 12 noiembrie 2020. Fecioara se bucură de confort financiar

12.11.2020 | 07:55
Horoscop Neti Sandu pentru joi 12 noiembrie 2020 Fecioara se bucura de confort financiar
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 12 noiembrie 2020, aduce o zi în care zodiile se vor putea înțelege cu ceilalți. Așadar, comunicarea este la ordinea zilei. 

Potrivit astrologului de la știrile Pro TV nativii vor reuși să facă pace cu ei înșiși, motiv pentru care comunicarea va fi dusă la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

În plus, vibrația zilei este reprezentată de cifra 3. Neti Sandu ne transmite că aceasta aduce în prim-plan tot discuțiile.

Horoscop Neti Sandu: joi, 12 noiembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Ți se propune o afacere. Nu te arunca cu capul înainte și vezi dacă merită, trebuie să iasă bani. Relația sentimentală se îndreaptă spre nivelul următor, te poți așeza la casa ta.

ADVERTISEMENT

Taur

Schimbări în locuință și timp împreună cu familia. Munca de la birou vă este răsplătită și te descurci mai bine cu banii în perioada următoare. Pune și ceva deoparte pentru iarnă.

Gemeni

Consultări și discuții cu partenerii de afaceri legat de eventuale proiecte. Cineva vrea să fiți împreună, vezi ce răspuns oferi. Gândește-te dacă puteți conviețui împreună.

ADVERTISEMENT

Rac

Fă-ți curaj și renunță la actualul job, caută altceva. Nu te speria, vei găsi ceva pe placul tău. Ai parte de toată susținerea persoanei iubite. Ești fericit pe deplin în cuplu.

Leu

Valorifică spațiul și casă și investește în lucruri care să te ajute cu munca, cu școala. Pregătește-te pentru o nouă etapă, poate fi vorba de un test sau un examen.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încearcă să faci ceva muncă suplimentară, așa vei dispune și de bani în plus. Simte confortul financiar pentru că vin bani fie din măriri de salariu, fie sunt aduși de alți membrii ai familiei.

Balanță

Ai mai multă grijă de tine, reinventează-te și schimbă-ți look-ul. Bucură-te de realizări. Primești un imbold pentru activități creative sau care să îți ridice moralul.

Scorpion

Ți se promit finanțe și oferte, vezi-ți de propriul interes. Veștile bune îți oferă și idei de afaceri pe care le poți dezvolta pe termen lung. Și uite așa faci și rost de bani.

Săgetător

O relație de dragoste mai veche cere un nou început, poate de data asta va merge mai bine. Discuție cu o persoană cu care ai putea porni o afacere. O activitate în aer liber te acaparează complet.

Capricorn

Zi ideală pentru cumpărături, atât pentru locuință, cât și pentru tine personal. Reușite și avantaje care îți aduc bani. Depune în continuare eforturi pentru ceea ce vrei să faci mai departe.

Vărsător

Te-ai acomodat cu succes cu munca de acasă sau școala, iar rezultatele sunt unele de măsură. Poate ai timp să ieși la o scurtă plimbare sau ai ceva de sărbătorit alături de prieteni.

Pești

Nu poți scăpa de datoriile vechi, vezi dacă mai poți fi amânat de bănci sau amici. Șanse mari să recupereze niște bani, numai așa poți cumpăra ce îți trebuie. Acum e momentul.

ADVERTISEMENT