Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 17 decembrie 2020. Săgetătorii achită toate datoriile

17.12.2020 | 07:54
Horoscop Neti Sandu pentru joi 17 decembrie 2020 Sagetatorii achita toate datoriile
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 17 decembrie 2020, aduce o zi cu rezolvări și vești bune, iar nativii vor primi ajutorul de care au nevoie. 

Astrologul de la Pro TV precizează că nativii vor rezolva toate lucrurile pe care și le-au propus și își fac planuri pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 8 și nativii își vor recupera banii. Află care sunt previziunile complete pentru ziua de astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 17 decembrie 2020

Berbec

Faci noi achiziții pentru casă și iei din banii puși deoparte ca să le faci surprize membrilor familiei. Semnezi acte pentru buna desfășurare a afacerilor și poate pleci undeva de sărbători.

ADVERTISEMENT

Taur

Te întâlnești cu cineva din străinătate și rămâne de văzut dacă mergi acolo sau vine persoana respectivă la tine în vizită. Încep să se adune banii primiți în ultima vreme și o să fie suficienți pentru cadouri și poate chiar o excursie.

Gemeni

Relația cu persoana iubită devine mai stabilă și poate faceți un mare anunț de Anul Nou. Te consulți cu anumite persoane înainte de a lua o decizie importantă.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o veste bună de la o persoană căreia îi lipsești și urmează să te anunțe când vine în vizită. Ai o colaborare bună cu cineva care este pe aceeași lungime de undă cu tine.

Leu

Se poate să le faci o surpriză copiilor. Fie că le cumperi ce își doresc sau îi duci într-o exursie la munte, cei mici vor fi încântați. Primești bani și faci shopping pentru sărbători, poate alegi să cumperi online și nu din magazine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate că persoana iubită îți va dezvălui ce gânduri are cu tine și ce program aveți de sărbători. Primești niște bani pe care îi aveai de luat mai demult.

Balanță

Se poate să primești cadourile pentru casă pe care ți le-ai dorit și te bucuri că cineva a ținut cont de preferințele tale. Rezolvi toate lucrurile legate de casă și locul de muncă.

Scorpion

Încă poți primi banii pe care i-ai cerut mai demult și o să fie suficienți pentru această perioadă. Se anunță bani, poate îți faci cumpărăturile online și verifici dacă rezervarea ta pentru o excursie este în regulă.

Săgetător

Faci un efort  să achiți toate datoriile ca să nu rămâi cu ele în noul an. Îți merge bine la locul de muncă și poate recuperezi niște bani din urmă.

Capricorn

Cineva îți reamintește despre o colaborare despre care ai vorbit cu mai mult timp în urmă. Accepți această colaborare, pentru că îți aduce multe beneficii. Ai de luat bani, poate o sumă care ți-a fost promisă mai demult.

Vărsător

Apar oportunități de care o să profiți, iar avantajele pe care acestea ți le aduc vor dura mut timp, poate chiar câțiva ani. Lucrezi în alt ritm, poate o să te ocupi și de lucruri în plus care să-ți aducă bani.

Pești

Primești ajutor din partea unor persoane care știu exact de ce ai nevoie și vei termina mai devreme treburile pe care le ai de făcut. Poate semnezi un contract sau accepți un parteneriat care îți aduce beneficii.

ADVERTISEMENT