Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 17 septembrie 2020. Evenimente neașteptate în viața Gemenilor

17.09.2020 | 08:11
Horoscop Neti Sandu pentru joi 17 septembrie 2020 Evenimente neasteptate in viata Gemenilor
ADVERTISEMENT

Neti Sandu de la PRO TV le aduce vești excelente tuturor nativilor zodiacului. Apropierea de zilele de weekend e tot mai apăsată în cazul Capricornilor, aflați pe un picior de plecare în vacanță.

Vibrația zilei este cifra 8, care ne poate ajuta să fim ceva mai grijulii la capitolul finanțe și să nu cheltuim economiile pe lucruri netrebuincioase.

ADVERTISEMENT

Pentru alți nativi ai horoscopului de joi, 17 septembrie, lucrurile pot sta și mai bine. În familie poate exista un eveniment foarte mare și vor anunța pe toată lumea când vor considera că e momentul.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 17 septembrie. Vești surprinzătoare pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii se mai pot calma financiar pentru că au o propunere de afacere care îi lasă până și pe ei mască. Vor da tot ce au mai bun pentru a convinge că sunt candidații ideali.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii ajung la concluzia că le pot face pe toate dacă și-au propus asta. Vor avea de îndeplinit sarcini ceva mai dificile la serviciu, dar spre seară

Gemeni

Gemenii au parte de o surpriză de proporții pentru că pot primi o veste uriașă. În familia lor se poate naște un bebeluș, de aceea fac pregătirile necesare pentru un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii pare c-au revenit cu forțe noi și se pun pe treabă. Poate fi vorba de o investiție cu care își ajută o rudă, fie niște bani pe care îi pun deoparte pentru astfel de momente. Lucurile stau foarte bine și pentru acești nativi în semn de Apă.

Leu

Leii se simt mai încordați pentru că trebuie să semneze un acord pe care îl așteptau de ceva vreme să sosească. Ar putea să se răzgândească în orice moment, acest nativ fiind consacrat pentru impulsivitate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au nevoie de mai multă stabilitate și vor apela la tot soiul de moduri prin care să se simtă asigurațe.

Balanță

Balanțele dau semne că vor face progrese la nivel social și organizează o petrecere pentru zilele de weekend ce urmează. Prietenii lor vor fi cel mai încantați de acest aspect, dar și de schimbările de care dă dovadă.

Scorpion

Scorpionii urmează să traverseze o perioadă favorabilă lor și simt că plutesc. Au nevoie de multe moduri prin care să se convingă că totul merge ca pe roate, dar este în percepția lor să fie și Toma Necredinciosul din când în când.

Săgetător

Săgetătorii au de gând să facă lucuri mărețe și primesc și câteva mâini de ajutor, pentru că au doritori să participe în proiectele pe care le organizează. Vor putea face inclusiv o strângere de fonduri.

Capricorn

Capricornii se simt pe picior de plecare. Au făcut toate planurile pentru zilele ce urmează și deja îi așteaptă o cazare pe cinste în locul ales de vacanță.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de multă muncă de convingere cu un proiect. Dacă vor lua o pauză și se vor da cu un pas înapoi, ar putea vedea cu mult mai clar întreg tabloul la care este necesar să lucreze.

Pești

Peștii se simt osteniți, dar urmează să se și relaxeze. Au nevoie de o reconectare la lucrurile ceva mai simple și dragi lor, pentru că niște evenimente recente i-au cam bulversat pe acești nativi, potrivit preziviunilor făcute de cunoscutul astrolog Neti, la PRO TV.

ADVERTISEMENT