Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 2 septembrie 2021. Balanța își face ordine în viață

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 2 septembrie 2021, aduce o zi cu rezolvări, așadar zodiile primesc un imbold important de la astre.
02.09.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu pentru joi 2 septembrie 2021 Balanta isi face ordine in viata
ADVERTISEMENT

Astrologul știrilor Pro TV a mai precizat că semnele zodiacale se bazează foarte mult pe intuiție. Ea le spune ce să aleagă și cum să procedeze dacă sunt de luat decizii la cald.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2, ceea ce înseamnă că este o zi în care e bine să cerem și o a doua opinie, mai spune Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 2 septembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ți se propune o colaborare și nu e cazul să spui pas. Se anunță niște avantaje majore, care nu trebuie deloc să fie trecute cu vederea.

Taur

Discuție între patru ochi cu persoana iubită. Este o zi în care ajungeți la un consens asupra unor lucruri sau probleme de familie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să te îndrăgostești lulea de cineva nou apărut în viața ta. Astrele spun că vă armonizați din mers extrem de frumos.

Rac

Primești bani sau un cadou în semn de apreciere, de simpatie, de dragoste. Este un motiv la mijloc, trebuie numai să-l găsești.

ADVERTISEMENT

Leu

Lucrezi la ceva care adună în jurul tău mai multe persoane și fiecare contribuie cu idei sau strategii care să vă ajute în ceea ce faceți.

Fecioară

Astrele anunță că este o zi în care se rezolvă o problemă de sănătate, fapt care te ajută să ai mai mult spor la treabă de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Balanță

E momentul să-ți faci ordine în viață, poate chiar să-ți achiziționezi o locuință, asta pentru că ai de gând să devii părinte anul viitor.

Scorpion

E cazul să faci ceva cu mașina, să o duci la reparat sau doar la o revizie tehnică. Dacă verdictul nu este favorabil nu ar strica să-ți cumperi alta nouă.

Săgetător

E posibil să te strângi în jurul unor oameni valoroși, asta dacă vrei să dai lovitura în afaceri sau în oricare alt domeniu de activitate.

Capricorn

E cineva care și-a pierdut răbdarea și vrea să știe dacă puteți pleca împreună în concediu. Sau poate nu e posibilă plecarea acum.

Vărsător

Poate ai ales deja o școală, o grădiniță, ce activități sportive vor face copiii. Se pare că v-ați făcut temele în calitate de părinți.

Pești

E bine să fii precaut la volan să eviți amenzile și să ai toate actele la îndemână. Mare atenție, ca unele documente să nu fie expirate.

ADVERTISEMENT