Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 20 august. Fecioarele primesc oferte de lucru

20.08.2020 | 07:55
Horoscop Neti Sandu pentru joi 20 august Fecioarele primesc oferte de lucru
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 20 august, pentru toate zodiile. Astrologul aduce noutăți pe toate planurile, pentru toți nativii.

Trebuie să aveți grijă la bani, o să ajungeți și să vă gospodăriți mai bine. Mulți dintre voi sunteți prinși cu înscrierile la școală, pentru că cei mici încep școlile, aveți de rezolvat și chestiuni administrative.

ADVERTISEMENT

Vom avea parte și de ajutor, iar vibrația zilei de astăzi este.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 20 august

BERBEC

Aveți în plan să schimbați ceva la serviciu, la cariera voastră profesională. Sunteți plini de idei, energie și speranțe. Vreți să le faceți pe toate, să mulțumiți și familia, să vă faceți și plăcerile materiale.

TAUR

Aveți o sărbătoare în familie, poate un botez sau o petrecere cu rudele, vă pregătiți să faceți mai multe cumpărături. De altfel, vă gândiți să îndrăzniți mai mult, aveți tot felul de idei și acum aveți timp pentru ele.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Sunteți vizitat de o persoană dragă, primiți și niște vești bune, vă gândiți și la amenajarea interioară a casei pentru copii, pentru un birou al vostru.

RAC

Vă stă gândul la câteva zile de relaxare și nu este exclus să plecați câteva zile cu cei mici pe undeva la munte sau la mare. Aveți în plan să faceți niște cumpărături, intrați în posesia unor bunuri. Aveți și ceva înscrieri de făcut cu cei mici la școală, sunteți cu mintea în o mie de părți, dar le rezolvați încet pe toate.

ADVERTISEMENT

LEU

Ați avut ceva de făcut prin casă și vă puteți muta după reparații. Luați și niște bani și rezolvați problemele de acasă, școli, grădinițe și altele.

FECIOARĂ

Primiți ajutor din partea unei persoane ca să depășiți o perioadă tensionată. Apar și niște oferte de muncă, primiți și niște bani pentru ce ași muncit până acum, lucrurile merg în direcția bună.

ADVERTISEMENT

BALANȚĂ

Sănătatea este importantă și ați cam uitat asta în ultima vreme, încercați să vă și odihniți și fiți atenți și la ai voștri, să fie și ei sănătoși. Primiți bani, pentru că munca voastră începe să fie răsplătită. Primiți chiar și un loc de muncă mai avantajos ori o poziție mai sus în ierarhie, anunță Neti Sandu la Pro TV.

SCORPION

Sunteți cam stresați cu serviciul, pentru că și urmează o perioadă aglomerată și vă puneți la bătaie toate resursele. Dar lucrurile vor fi în direcția bună, pentru că veți fi cooptați într-o echipă nouă de profesioniști.

SĂGETĂTOR

Primiți niște bani după ce semnați un contract, o să vă meargă bine pe plan financiar o perioadă. Ori poate fi o schimbare pe plan profesional

O să semnați un contract pe bani mai mulți și o să strângeți un capital, o să vă descurcați destul de bine cu banii. Se poate să vi se propună un post care să vă pună în lumina reflectoarelor și să lucrați la alt nivel, cu alți oameni – o să fie o schimbare de macaz în cariera.

CAPRICORN

Sunteți stresați în ultima vreme, dar nu vă faceți griji, că plecați în vacanță în următoarea perioadă. Faceți o rezervare, vă cazați undeva unde este liniște, sunteți bine și cu sporul, pentru că vă merge bine în toate domeniile. O să știți cum să cheltuiți și banii, o să rezolvați multe situații.

VĂRSĂTOR

O să se schimbe modul de lucru, și de acasă, și de la birou, în următoarea perioadă va fi mai mult de la serviciu. Vă gândiți ori să reparați mașina, ori să vă cumpărați alta, depinde ce hotărâți în familie.

PEȘTI

Vă regăsiți cu un prieten sau o persoană cu care ați rupt legătura. Veți relua amiciția și o să continuați ce ați început. Aveți și niște bani de recuperat, dacă insistați îi și primiți.

ADVERTISEMENT