Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 20 mai 2021. Succes în afaceri pentru nativi

Horoscopul Neti Sandu pentru joi, 20 mai 2021, anunță succes în afaceri pentru câțiva nativi.
20.05.2021 | 07:50
Horoscop Neti Sandu pentru joi 20 mai 2021 Succes in afaceri pentru nativi
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru joi, 20 mai 2021, anunțând noi idei pentru nativi, pe care le pot pune imediat în aplicare.

Vibrația zilei este 2, ceea ce înseamnă că zodiile primesc ajutor dacă au nevoie. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV în rândurile următoare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 20 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Se fac presiuni să te muți, poate pentru o perioadă, la o casă unde vei avea mai multă natură în jurul tău. E posibil să dureze doar pe timpul verii.

Taur

Apar șanse de câștiguri suplimentare și le iei în serios, mai ales pentru că nu îți ocupă mult timp și poți lucra la ele cu plăcere.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E momentul perfect să te relansezi, să începi ceva care o să-ți aducă succes și să câștigi mai mulți bani. Lucrezi și în paralel, pentru că ai colaborări.

Rac

Ai mult de lucru, pot apărea provocări și trebuie să fii pe fază, să nu ratezi un job. Alege o variantă de succes, care să fie pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Leu

Primești o sumă de bani și o să îi păstrezi de buzunar. Sunt șanse să ieși cu cineva la masă și te oferi să faci cinste.

Fecioară

Apar noutăți, poate e ceva de lucru și vin și câștiguri financiare. Nu este exclus să primești și un cadou din partea unei persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai putea intra într-un parteneriat de afaceri care să-ți aducă satisfacții în carieră, să lucrezi cu plăcere.

Scorpion

Îți intră niște bani din alte surse în cont și o să-ți ajungă pentru rate și facturi, dar și ca să ieși în oraș, să evadezi puțin din rutină.

Săgetător

Te bucuri de întâlnirea cu o persoană dragă, care își dorește să fie împreună cu tine. Te gândești care sunt șansele să formați un cuplu stabil, să întemeiați o familie.

Capricorn

Lucrezi la ceva suplimentar ca să ai parte de mai multe câștiguri, să poți pune ceva deoparte pentru o vacanță și alte lucruri importante.

Vărsător

Te pregătești de o preocupare suplimentară, în afara jobului, unde îți pui în aplicare calitățile ascunse, pentru că ai multe de spus.

Pești

Te ocupi de treburile de acasă pe care le-ai tot amânat sau plătești o firmă care să facă reamenajări interioare și exterioare, ca să faci o schimbare și să arate bine.

ADVERTISEMENT