Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 22 octombrie. Racilor le merge bine în toate planurile

22.10.2020 | 09:24
Horoscop Neti Sandu pentru joi 22 octombrie Racilor le merge bine in toate planurile
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 22 octombrie, vine cu un îndemn la sinceritate și acceptarea lucrurilor așa cum sunt.

E o zi în care e bine să fim clari și să acceptăm ce se întâmplă, chiar dacă nu ne place foarte mult. Poate o să ne întărească și o să ajungem să fim mai puternici.

ADVERTISEMENT

Celebra astroloagă de la Pro TV spune că vibrația zilei este 22, număr maestru, iar acest lucru poate să aducă luarea unor decizii importante.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 22 octombrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sunt vești bune în viața sentimentală, scăpați de incertitudini și o să găsiți un om care să fie cum vă doriți. Nu duceți lipsă de energie pentru a realiza lucrurile pe care vi le-ați propus, deși sunt numeroase și extenuante. Pentru moment, oamenii apropiați au alte ocupații, dar o să vă întindă o mână de ajutor îndată ce vor putea.

ADVERTISEMENT

Taur

Doriți anumite schimbări la locul de muncă, modificări contractuale sau ale programului de lucru, astfel încât să aveți un program clar stabilit. În viața de cuplu o să faceți anumite reguli pentru a comunica mai facil, iar acest lucru vă va depărta de o posibilă ruptură.

Gemeni

Aveți de semnat acte care să vă ajute să demarați niște proiecte pe care le aveați în plan, afaceri sau colaborări profesionale. Sunt și câștiguri de bani preconizate pentru astăzi, dar și cheltuieli. Aveți niște datorii sau rate la bancă pe care trebuie să le onorați.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua vine cu vești bune, obtineți sprijinul unui om cu putere de decizie, iar acest lucru vă face să progresați, să găsiți un loc de muncă sau să obțineți un transfer. Sunt și gânduri mari, în viața romantică. Relația merge spre bine și vă gândiți la căsătorie, poate chiar anul următor.

Leu

Sunt anunțate câștiguri financiare pentru astăzi. Se poate să aveți colaborări fructuoase la locul de muncă, care să vă aducă o mărire de salariu sau o primă ori un bonus. E posibil și ca un alt membru al familiei să aducă un aport considerabil la venitul vostru comun.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viața de cuplu se desfășoară armonios, relația este sudată și vă pregătiți de o plimbare în zilele ce vor urma. Există posibilitatea să vă coordonați și cu copiii și să petreceți momente plăcute împreună. Toți veți avea disponibilitatea și cheful necesar zilele acestea.

Balanță

Este posibil să apară o asociere cu o persoană cu care ați mai avut acest tip de ralații profesionale în trecut, iar colaborarea respectivă se va dovedi durabilă și de succes. Contractul pe care îl așteptați poate fi semnat, ceea ce vă va aduce prosteritate financiară și posibilitatea de a vă redecora căminul.

Scorpion

Este o zi care vă aduce gânduri multe, reluați niște activități care vă plac și vă aduc satisfacție. O să aflați lucuri noi și o să realizați care este drumul cel mai bun de urmat atât în planul profesional, cât și în viața personală. Este un lucru care vă scapă de griji și vă aduce mulțumire sufletească.

Săgetător

Vi se reîntorc niște bani, sunt unele sume restante pe care trebuia să le primiți de ceva vreme sau datorii pe care unele personale le vor onora astăzi. O apăsare sufletească nu tinde să vă dea pace, e o problemă care poate fi rezolvată dacă veți comunica cu persoana care a cauzat respectiva stare.

Capricorn

Este posibilă găsirea unui nou loc de muncă și vă acomodați destul de repede, e ceea ce vă place să faceți. Apar rezolvări ale unor probleme mai vechi, vă sunt returnați niște bani pe care trebuia să-i încasați de mai multă vreme, pot fi și bunuri sau obținerea custodiei copiiilor.

Vărsător

Veți reuși să rezolvați multe lucruri acasă, prebleme care țin de locuință sau de familie, poate unele defecțiuni care necesită reparații sau înlocuiri. Se poate și să reamenajați spațiul unde lucrați sau studiați și să achiziționați diverse gadgeturi care să vă ajute.

Pești

Există oportunitatea reluării unor negocieri pentru semnarea unui contract și, dacă totul decurge bine, o să vă dați acordul. În cazul în care nu veți fi convinși, veți putea amâna până la sfârșitul lunii viitoare. Viața de cuplu se reîmprospătează, partenerul de viață e mai atent cu voi.

ADVERTISEMENT