Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 23 septembrie 2021. Două zodii cunosc dragostea

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 23 septembrie 2021, aduce o zi în care ne putem bucura de lucrurile mărunte.
23.09.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru joi 23 septembrie 2021 Doua zodii cunosc dragostea
ADVERTISEMENT

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale au parte de momente speciale  și sunt înconjurate de frumos.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5, ceea ce înseamnă că cele 12 zodii au parte de un nou spirit de aventură care iese la suprafață.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 23 septembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Ai prilejul să afli dacă ești pe aceeași lungime de undă cu persoana care îți face declarații de dragoste, dar nu înainte de a avea parte de o întâlnire.

Taur

Există o atracție, un magnetism, care poate duce la o relație de cuplu, asta dacă nu ai companion de viață. Se anunță o stare de grație.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi perfectă pentru a relua o preocupare care să te scape de stres și e posibil să aducă și bani dacă se cere produsul respectiv.

Rac

Te gândești să cumperi o casă nouă sau să investești în cea de acum, să mai repari una-alta. E cazul să te simți mult mai confortabil în locuință.

ADVERTISEMENT

Leu

Munca în echipă aduce niște câștiguri. E posibil să prelungești un contract, te pregătești pentru o altă etapă profesională care promite succes.

Fecioară

Se poate să iei mai mulți bani. Se mărește salariul sau vin niște sume din colaborări mai vechi, perfecte pentru a strânge un capital.

ADVERTISEMENT

Balanță

Noutăți care te bucură și te scot din zona de confort. Este o zi care te țină în priză, asta până când rezolvi toate problemele pe care le ai.

Scorpion

Se luminează sfera sentimentală și sunt șanse mari să întâlnești pe cineva, dacă ești singur și vrei neapărat să începi o relație amoroasă.

Săgetător

Te bucuri de o revedere cu grupul de prieteni, ocazie numai bună pentru a stabili ce faceți în weekend. Țineți cont de toate condițiile.

Capricorn

Munca îți este, în sfârșit, apreciată. Faci vânzare bună și strângi niște bani frumoși până la finalul anului din mai multe surse.

Vărsător

Ești invitat la o plimbare, poate chiar în alt oraș, să stai pe acolo câteva zile. Poate așa descoperi ce se mai întâmplă cu prietenii sau cu rudele.

Pești

Vin niște bani, numai buni de cheltuială, să ai pentru zilele următoare. E momentul să mergi la un spectacol, la film sau într-o stațiune.

ADVERTISEMENT