Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 decembrie 2020. Momente speciale în Ajunul Crăciunului

24.12.2020 | 09:34
Horoscop Neti Sandu pentru joi 24 decembrie 2020 Momente speciale in Ajunul Craciunului
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 24 decembrie 2020 aduce multe vești bune și surprize de proporții pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Vibrația zilei este 6, iar nativii vor da dovadă de generozitate, iubire și iertare în Ajunul Crăciunului, semnele zodiacale având parte de o zi plină de armonie în familie.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale sunt relatate în rândurile următoare. Citește mai jos pentru a afla ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 decembrie 2020

Berbec

Berbecii vor avea parte de surprize în Ajunul Crăciunului și vor primi o sumă de bani cu ajutorul căreia vor cumpăra ce mai au de cumpărat pentru a se pregăti pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt sfătuiți să evite excesele, chiar dacă și-au luat tratamentul recomandat de medic și consideră că sănătatea lor este bună și că se află în afara oricărui pericol.

Gemeni

Gemenii vor primi vești bune din partea celor dragi, care se află departe și este posibil chiar să se întâlnească din nou cu cei apropiați, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil ca Racii să fie recompensați cu o sumă de bani, fie o primă de Crăciun, fie datoriile pe care cineva le avea la ei și vor reuși să facă mai multe cumpărături.

Leu

Este posibil ca Leii să afle de o decizie din partea șefilor, decizie care este probabil să îi privească și care este referitoare la bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se pregătesc intens pentru Crăciun și își vor petrece mare parte din zi în bucătărie și este posibil să aibă parte și de ajutoare, dacă nu o încurcă prea mult.

Balanță

Balanțele au de semnat un contract pe care este posibil să îl amâne și să îl semneze după ce se termină anul, pentru a gândi situația la rece.

Scorpion

Scorpion este posibil să afle vești bune din partea unui apropiat cu care se revăd și este probabil să petreacă timp împreună în perioada sărbătorilor.

Săgetător

Se anunță noroc din punct de vedere sentimental pentru Săgetători, care vor primi un răspuns afectiv din partea cuiva, răspuns pe care l-au așteptat foarte mult timp.

Capricorn

Capricornii nu își vor cheltui toate economiile pentru Crăciun, ci vor încerca să mai pună niște bani deoparte, pentru că vor să îi mai surprindă pe apropiați.

Vărsător 

Nu ați terminat cu toate cumpărăturile pentru sărbători și încă mai așteptați câteva comenzi pentru a avea totul pus sub bradul de Crăciun.

Pești

Mai aveți o ultimă rată de plătit, de care încercați să vă achitați pentru a scăpa de datorii și pentru a intra în noul an așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT