Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 februarie 2022. Fecioarele își găsesc jumătatea

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru joi, 24 februarie 2022. Potrivit astrologului de la Pro Tv, nativii se vor concentra pentru a termina treburile complicate pe care le au de făcut.
24.02.2022 | 09:50
Horoscop Neti Sandu pentru joi 24 februarie 2022 Fecioarele isi gasesc jumatatea
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv, anunță o zi în care nativii vor încerca să ducă la bun sfârșit toate treburile, pentru ca apoi să se poată relaxa.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, ceea ce înseamnă că toate gândurile sunt îndreptate spre familie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 februarie 2022. Fecioarele își găsesc jumătatea

Berbec

Aveți întâlniri importante cu oameni de afaceri care își doresc să pună în practică o idee. Vă aduceți și voi contribuția. Se pare că primiți niște bani și plecați undeva la finalul săptămânii.

Taur

Vă găsiți un partener de afaceri pe placul vostru. Poate primiți o invitație de la cineva și mergeți în vacanță să vă relaxați câteva zile, sau rezervați ceva pentru concediu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Impresionați pe cineva cu aptitudinile voastre și poate primiți un premiu. Vă implicați într-o afacere și veți gestiona extrem de bine situația.

Rac

Ați făcut eforturi pentru ca partenerul de viață să fie mulțumit, iar acum relația de cuplu este una armonioasă. Urmează o zi în care vă ocupați de niște contracte.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate primiți niște bani dintr-o colaborare și reușiți să vă descurcați cu toate cheltuielile. S-ar putea să primiți un mesaj sau să vă întâlniți cu o persoană dragă și vă faceți împreună programul pentru finalul săptămânii.

Fecioară 

Nu vă mai gândiți atât de mult la toate treburile pe care le aveți, pentru că acum doriți să găsiți și voi o persoană care să vă stea alături. În plan profesional munciți din greu ca totul să iasă perfect.

ADVERTISEMENT

Balanță

Faceți unele modificări prin locuință. Amenajări sau curățenie generală. Vă găsiți timp să rezolvați tot felul de lucruri și găsiți metoda pentru a crește în ochii șefilor.

Scorpion

Vin bani din mai multe surse, în plus s-ar putea să apară și noi colaborări. Apar unele schimbări în relație. Vă gândiți la căsătorie și începeți să căutați o locuință.

Săgetător

Faceți unele amenajări în locuință și sunteți nevoiți să cheltuiți ceva din economiile pe care le aveți. Un prieten vă ajută să terminați tot ce v-ați propus.

Capricorn

Vă reinventați după ce le-ați arătat tuturor că munca este punctul vostru forte. Este momentul să aveți grijă și de voi.

Vărsător

Poate împrumutați niște bani și îi folosiți pentru a vă cumpăra o casă sau o mașină. S-ar putea să vă implicați într-un proiect important și veți munci foarte mult.

Pești

Primiți bani și discutați despre o colaborare pentru a câștiga și mai mult. Aveți parte de provocări noi și veți fi foarte mulțumiți. Vă doreați o schimbare.

ADVERTISEMENT
Tags: