Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 iulie 2022. Taurul este plin de energie

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 iulie 2022. Taurul este plin de energie astăzi. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare zodie în parte.
28.07.2022 | 07:12
Horoscop Neti Sandu pentru joi 28 iulie 2022 Taurul este plin de energie
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 iulie 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță reușite profesionale pentru ziua de joi, 28 iulie 2022. Vibrația zilei este 1, iar nativii pot avea parte de noi începuturi.

Horoscop Neti Sandu: joi, 28 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Primești o veste bună de la cineva care îți lipsește și poate plănuiți să vă vedeți. Pleci undeva, poate fi și un eveniment, o petrecere la care ești invitat de onoare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai multă energie și ar trebui să-ți pui ideile în aplicare, sigur vei avea succes. Iei o decizie în legătură cu casa, o vinzi sau o renovezi.

Gemeni

Mergi la o întâlnire de grup unde se sărbătorește ceva. Primești un act important și îți vei putea dezvolta afacerile, colaborările.

ADVERTISEMENT

Rac

Vin niște bani în plus și te vei bucura de câteva zile de concediu. Ți se propune un parteneriat de afacer, dar preferi să mai aștepți până să accepți oferta.

Leu

Ai multe lucruri de rezolvat și te vei ocupa de ele ca să poți începe altele noi. Primești o veste bună, ți se îndeplinesc dorințele.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vrei să faci niște investiții, dar mai întâi trebuie să te asiguri că stai bine cu finanțele. Trebuie să călătorești undeva și e bine să-ți iei toate măsurile de siguranță înainte de a pleca.

Balanță

Te bucuri de stabilitate în relația de cuplu și urmează căsătoria, poate chiar vei avea copii. Primești o ofertă de job de nerefuzat, dar te mai gândești câteva zile până să dai un răspuns.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai mult de lucru la job și vei face eforturi ca să le duci pe toate la bun sfârșit. Trebuie să ai grijă la sănătate. S-ar putea să apară o persoană care e pe aceeași lungime de undă cu tine și să începeți o relație.

Săgetător

Primești o invitație în țară sau în străinătate și nu o refuzi. Ai șansa să mai faci un pas în carieră și nu o vei rata, a mai anunțat Neti Sandu pentru joi, 28 iulie 2022, la Pro TV.

Capricorn

Te ocupi de achitarea unor datorii sau taxe care nu mai pot fi amânate. S-ar putea să fie nevoie să urmezi un tratament medical.

Vărsător

Apar oferte de lucru, poate și în particular, și depinde de tine să alegi ceea ce ți-ar plăcea cel mai mult. Primești o vizită neașteptată și cineva te invită să mergi undeva.

Pești

Sunt șanse să primești un bonus la locul de muncă, dar și ceva în plus de lucru, ca să ai parte de mai mult confort financiar. Poate trebuie să-i ajuți pe membrii familiei cu treburile sau cu pregătirea unui eveniment.

ADVERTISEMENT