Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 29 octombrie 2020. Mai multe zodii au succes în plan financiar

29.10.2020 | 07:53
Horoscop Neti Sandu pentru joi 29 octombrie 2020 Mai multe zodii au succes in plan financiar
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 29 octombrie 2020, vine cu situații neprevăzute, însă ne vom mișca repede și le vom rezolva în timp util, astfel că totul va fi bine.

Astrologul de la Pro TV menționează că vibrația zilei este 11, ceea ce înseamnă că trebuie să ne ascultăm intuiția. Anumite semne zodiacale vor avea de primit sume mari de bani.

ADVERTISEMENT

Vin și reușite profesionale pentru unii nativi. Află din rândurile de mai jos ce îți pregătesc astrele pentru ziua de astăzi și ce evenimente te așteaptă.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 29 octombrie 2020

Berbec

Te gândești de ceva timp la o anumită persoană și faci tot ce poți pentru a-i intra în grații și pentru a începe o relație. Ai oportunitatea de a acționa și te vei bucura de susținerea celorlalte persoane din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Reușești să rezolvi lucrurile cu niște acte și să mergi mai departe cu proiectele personale. Ai toate șansele de reușită, iar resursele și potențialul tău îți vor fi de ajutor. Este posibil să-ți schimbi jobul, ori funcția în cadrul companiei, care să-ți mărească veniturile.

Gemeni

Te întâlnești cu o persoană care vrea să lucreze cu tine și este posibil să ajungeți deja la un acord comun. Nu este exclus să rezolvi problemele cu banca, fie că este vorba de achitarea ratelor sau de obținerea unui împrumut.

ADVERTISEMENT

Rac

Te ocupi de școala online a celor mici și le cumperi mai multe lucruri necesare care să-i ajute. Vei avansa la locul de muncă datorită unui nou proiect și, implicit, poziția în cadrul companiei și veniturile se vor îmbunătăți.

Leu

Te-ai hotărât să iei niște cursuri online și te străduiești să faci față volumului foarte mare de muncă. Vrei să te muți în altă parte pentru a face lucrurile cum trebuie, mai ales că lucrezi de acasă și copiii au școală online.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să achiziționezi câteva lucruri pe care le-ai găsit la un preț bun, chiar dacă nu ai neapărat nevoie de ele. Vei avea un buget mai mare datorită succesului tău profesional, așa că situația financiară nu este un motiv de îngrijorare în acest moment.

Balanță

Primești noi propuneri de job și trebuie să o alegi pe cea mai potrivită ție. Începi să rezolvi lucrurile importante, mai ales că veniturile se măresc, iar munca ta începe să dea roade și ai parte de succes.

Scorpion

Este posibil să găsești o locuință pe placul tău și să faci deja rost de bani pentru a o achiziționa. Ai mult de lucru și reușești să reziști la stres, iar rezultatele vor fi pe măsură. Dacă apar alte oferte de job nu trebuie să le ignori.

Săgetător

O persoană din trecut revine în viața ta și face tot posibilul să fiți împreună din nou. Este posibil ca o activitate în paralel să-ți aducă ceva câștiguri, mai ales că ai multe idei cu potențial pe care le poți pune în aplicare.

Capricorn

Găsești mai multe lucruri la un preț bun pe Internet și le cumperi fără ezitare datorită prețului bun. Cineva te va ajuta să te ocupi de reparațiile de prin casă. Se poate să ai probleme cu mașina și să fie nevoie să o duci în service.

Vărsător

Trebuie să faci niște reparații, așa că scoți niște bani din cont pentru a le rezolva. ESte posibil să ai de dat examene sau să vii cu idei bune în plan profesional, pe care le vei promova.

Pești

Ai nevoie să amâni achitarea ratelor, așa că mergi la bancă pentru a rezolva problema. Vei strânge banii de care aveai nevoie și vei avea destul pentru a face față cheltuielilor.

ADVERTISEMENT