Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 30 iulie 2020. Scorpionul iese în față cu ceva nou

30.07.2020 | 09:12
Horoscop Neti Sandu pentru joi 30 iulie 2020 Scorpionul iese in fata cu ceva nou
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 30 iulie 2020, aduce vești pe care nativii le așteaptă de foarte mult timp. Este momentul ideal ca semnele zodiacale să se organizeze în funcție de informațiile pe care le află perioada aceasta.

De asemenea, cunoscutul astrolog de la postul de televiziune Pro TV susține că nativii vor știi încotro să meargă, așadar vor știi care este direcția pe care vor să o urmeze mai departe în viața lor. O zi perfectă pentru a lua decizii importante, de viitor.

ADVERTISEMENT

Totodată, vibrația zilei este 3. Neti Sandu transmite că această cifră le oferă semnelor zodiacale șansa de a spune lucrurilor pe nume. Concret, nativii au curaj să spună ce-i deranjează și mai ales, ce-i macină.

Horoscop Neti Sandu: joi, 30 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

A venit momentul să le faceți un program copiilor, poate un curs de înot i-ar ajuta. Poate închiriați sau recondiționați o casă la țară unde să mergeți în concediu, la o gură de aer proaspăt.

ADVERTISEMENT

Taur

Eliberați din spațiul din casă pentru a vă simți în largul vostru. Un curs online vă poate spori cunoștințele în domeniul în care activați.

Gemeni

Încearcă-ți șansele într-o nouă relație amoroasă. Ar putea fi una frumoasă și de lungă durată. Puneți ordine în idei sau reia anumite activități. Ceva inedit va ieși din mâinile tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Relația de cuplu merge perfect. Este momentul să faceți planurile pentru căsătorie. Ai curaj să-ți schimbi locul de muncă dacă visezi la venituri mai mari.

Leu

Fă-ți timp să te întâlnești cu persoana care vrea să te revadă. Ești motivat să te apuci de proiecte noi, să te reprofilezi sau să faci un pas uriaș în carieră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Bucură-te de timpul liber și de prezența oamenilor cu care ai lucruri în comun. Câștig financiar neașteptat, este posibil să mergi la cumpărături. Garderoba cere să fie reînnoită.

Balanță

Întâlnire cu o persoană care vrea să colaborați. Câștigul este reciproc, trebuie doar să fii de acord. O problemă importantă își găsește în sfârșit rezolvarea. Aviz favorabil pentru venituri suplimentare.

Scorpion

Ieși la ramă cu ceva nou și veniturile tale vor exploda. Ieși din anonimat. Este foarte posibil să primești bani și din altă parte. Acum te poți gândi la concediu.

Săgetător

Ai pus ochii pe câteva obiecte necesare în casă și nu vrei decât să le achiziționezi. O ieșire la țară îți aduci aminte de copilărie. Te gândești serios să te muți acolo.

Capricorn

Drum de făcut la notar. Pregătește banii pentru acte sau taxe de timbru. Interacțiunea cu oamenii din jur îți poate aduce colaborări care să-ți sporească veniturile și experiența.

Vărsător

Ești atras de o persoană din cercul de prieteni. Compatibilitatea există, ați putea forma un cuplu frumos. Examen sau cursuri online care îți pot aduce venituri mai mari.

Pești

Colaborarea cu cineva îți poate aduce bani, explorează toate posibilitățile. Ești într-o perioadă de creativitate, fă schimbări în casă. Confortul este tot ce contează.

ADVERTISEMENT