Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 4 august 2022. Scorpionul face pace cu trecutul

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 4 august 2022, aduce o zi lejeră. Potrivit renumitului astrolog, semnele zodiacale vor fi selective cu treburile.
04.08.2022 | 07:00
Horoscop Neti Sandu pentru joi 4 august 2022 Scorpionul face pace cu trecutul
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 4 august 2022, de la zodie la zodie. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Zodiile aleg numai lucrurile care le sunt la îndemână ca să fie sigure că le rezolvă, nu vor să dea greș. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4 și înseamnă că o să ne bucurăm de armonia din familie.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 4 august 2022, de la zodie la zodie

Berbec

Fii cu ochii în patru dacă vinzi sau cumperi ceva, o casă, o mașină. E cineva cu care te poți înțelege, fii flexibil. Poți începe o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt multe chestiuni din trecut care revin pentru a fi rezolvate. Te bucuri de o vizită neașteptată și faci planuri pentru o vacanță scurtă.

Gemeni

Ai parte de bani în plus dacă lucrezi în particular, dar stai și cu familia acasă. Ai ceva de spus în public și nu strică să te odihnești câteva zile, undeva la aer curat.

ADVERTISEMENT

Rac

Banii pică la țanc pentru o tură de relaxare cu familia. Simți nevoia de o porție de odihnă, ocupă-te mai mult de tine. Întrevedere cu cineva care îți propune o funcție cu responsabilități mari.

Leu

Se anunță o zi în care dai drumul la proiecte noi cu ajutorul unor prieteni apropiați. Vei avea succes, dar nu strică nici o mărire de salariu. Deplasările nu lipsesc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua este marcată de banii care vin din afaceri particulare. E posibil ca partenerul de viață să câștige mai bine perioada asta sau să ți se prelungească un contract cu beneficii.

Balanță

E posibil să întâlnești pe cineva cu care să ai multe în comun, să formați un cuplu frumos. Apar niște cheltuieli care îți dau bugetul peste cap.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se încheie un conflict mai vechi și scapi de tensiunile dintr-un parteneriat. Afli cine a pus paie pe foc într-o ceartă și îți unești forțele cu niște cunoscuți.

Săgetător

Recuperezi o sumă de bani sau primești rezultatul unor analize. Ți se propune ceva nou de muncă, nu ezita să te gândești. Atragi atenția cuiva din breaslă.

Capricorn

Descoperi un adevăr după ce se fac niște mărturisiri. Știi ce decizii că iei după ce ai avut o perioadă confuză. Te întâlnești cu cineva care este atras de tine, găsești linișetea sufletească.

Vărsător

Ești prins cu foarte multe treburi, dar le rezolvi zilele astea. Pune-ți ordine în tot și toate, în concediu și fii pregătit pentru o aventură profesională.

Pești

Primești de muncă în formula de grup, e nevoie de un efort de adaptare. Depășește-ți emoțiile când prezinți o lucrare. E posibil să te aventurezi într-o escapadă turistică.

Horoscopul complet realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 4 august 2022, poate fi citit numai pe site știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT