Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 octombrie 2021! Nativii Balanță găsesc o sursă de venit

Neti Sandu a făcut horoscopul pentru joi, 7 octombrie 2021, o zi în care găsim soluții.
07.10.2021 | 08:04
Horoscop Neti Sandu pentru joi 7 octombrie 2021 Nativii Balanta gasesc o sursa de venit
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, 7 octombrie 2021.  Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, anunță o zi în care vom găsi soluții la diferite probleme și în care avem o mulțime de idei.

Vibrația zilei este 7, deci nativii vor lua decizii bune

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 octombrie 2021! Nativii Balanță găsesc o sursă de venit

Berbec

Vreți să câștigați mai mulți bani așa că fie cereți o mărire, fie sunteți dispuși să faceți muncă în plus. Cineva v-ar putea propune o colaborare.

ADVERTISEMENT

Taur

Vreți să faceți unele modificări în locuință și veți scoate ceva bani. O persoană vrea să vă vadă, așa că vă scoate în oraș.

Gemeni

Este posibil să vă placă o persoană pe care deja o cunoașteți. Semănați destul de mult, gândiți la fel.

ADVERTISEMENT

Rac

Schimbări importante în viața voastră. Alegeți un nou regim de viață, o alimentație sănătoasă. S-ar putea să vă căutați o locuință mai mare. Unii nativi sunt ocupați cu renovarea casei, alții cu pregătirile pentru iarnă.

Leu

S-ar putea să întâlniți persoana potrivită pentru voi. O zi în care decideți să vă înscrieți la niște cursuri pentru că aveți nevoie de o diplomă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți cheltuieli și apelați la economii. Vreți să faceți schimbări în locuință. O să fie o relaxare financiară pentru că o să cam terminați cu ratele și vă reveniți și după cheltuielile pe care le-ați făcut în concediu.

Balanță 

Vreți să câștigați mai mulți bani, așa că poate alegeți o colaborare. S-ar putea să reparați unele greșeli pe care le-ați făcut în trecut. Nu lăsați să treacă pe lângă voi ocaziile care apar.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vă tot frământă o problemă așa că trebuie să vorbiți cu persoana care v-a pricinuit aceste stări. S-ar putea să mergeți și la medic pentru un control de rutină.

Săgetător

Dați o mână de ajutor unor persoane care au nevoie de voi. O idee pe care o aveți va fi foarte apreciată și s-ar putea să vă aducă și câștiguri suplimentare.

Capricorn

Primiți niște bani pe care i-ați împrumutat cuiva. S-ar putea să participați la un concurs sau un interviu pentru un post mult mai bun, de conducere.

Vărsător 

Vreți să plecați la sfârșitul săptămânii și este posibil să găsiți unele oferte avantajoase. S-ar putea să apară unele schimbări și să aveți succes. Poate este vorba despre o altă meserie.

Pești

faceți toate calculele pentru a afla dacă ați putea primi un împrumut. Vreți să aveți toate actele în regulă așa că mergeți al notar. Poate cumpărați sau vindeți ceva.

ADVERTISEMENT