Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 1 martie 2021. Berbecii se relansează la început de primăvară

01.03.2021 | 08:00
Horoscop Neti Sandu pentru luni 1 martie 2021 Berbecii se relanseaza la inceput de primavara
Horoscop Neti Sandu: joi, 18 martie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 1 martie 2021, aduce reușite și lucruri noi pentru nativi, care se vor relansa și vor obține apreciere din partea celor din jur. Vor primi banii pe care îi merită pentru eforturile depuse. 

Astrologul de la Pro TV vine cu previziuni complete despre fiecare nativ, care va avea un început promițător de primăvară. Relațiile cu cei apropiați au și ele parte de vești bune.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1 și zodiile urmează să se reinventeze. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale în prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 1 martie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Poate o să te lansezi cu ceva nou prin care să te faci remarcat și o să aibă un impact mare asupra publicului care contează, și vei avea succes.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să primești bani pentru niște ore suplimentare sau un proiect mai vechi. Ai parte de laude din partea superiorilor, care îți recunosc valoarea și abilitățile.

Gemeni

Ai încercat mai mult timp să obții un accept și nu a fost posibil, iar acum totul se rezolvă. Primești legalizarea pe care ai solicitat-o.

ADVERTISEMENT

Rac

Faci căutări pentru bilete de vacanță încă de pe acum și găsești unele la preț accesibil. Înainte de a le cumpăra, dai câteva telefoane la destinația respectivă să vezi dacă merită achiziția.

Leu

O să negociezi cu niște angajatori, să vezi dacă sunt dispuși să accepte condițiile tale. Dacă jobul merită, te conformezi și mai lași de la tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Superiorii ți-ar putea da sarcini suplimentare și îți faci curaj să le ceri o mărire de salariu, pentru ca eforturile în plus să fie răsplătite.

Balanță

Ai parte de o veste bună și poate chiar de un cadou. O persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp îți face o vizită și iei o decizie legată de viața amoroasă.

Scorpion

Ești în căutare de lucruri noi pentru casă, poate găsești o altă locuință, acum că au scăzut prețurile și te încadrezi în buget pentru o asemenea achiziție.

Săgetător

Apar noi provocări la nivel intelectual și o să te descurci mult mai bine la școală, la examene, dar și la interviuri. De asemenea, reușești să obții semnături pe acte.

Capricorn

Le ceri șefilor o mărire de salariu și vei obține și alte beneficii, dacă știi să le ceri și să lupți pentru ele, mai ales dacă știi că le meriți din plin.

Vărsător

Ai parte de câștiguri și apreciere din partea celor din jur și totul îți iese exact așa cum trebuie. Nimic nu-ți scapă și te bucuri de reușitele tale.

Pești

Primești niște bani și este posibil chiar să semnezi un nou contract de muncă. În orice caz, ai parte de confort în plan financiar.

ADVERTISEMENT