Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 11 ianuarie 2021. Vărsătorii își primesc banii înapoi

11.01.2021 | 07:54
Horoscop Neti Sandu pentru luni 11 ianuarie 2021 Varsatorii isi primesc banii inapoi
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 11 ianuarie 2021, aduce o zi plină de acțiune. Nativii vor pune în aplicare ideile pe care le-au asimilat din mers și au parte de beneficii la locul de muncă. 

Astrologul de la Pro TV anunță o zi în care banii vor fi înapoiați și comunicarea cu cei dragi va fi una mai bună.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 11 și este ocazia perfectă pentru a lansa ceva nou, care să fie de succes. Află din rândurile de mai jos care sunt planurile astrelor pentru prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 11 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Este posibil să reziliezi un contract de muncă și să semnezi altul, să le comunici superiorilor că vrei o mărire de salariu. Te descurci bne cu afacerile, însă e nevoite să investești sume mari de bani.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți cumperi o mașină nouă sau niște ustensile de calitate, care să te ajute la treabă. Ai șansa de a lucra pentru un partener din altă țară și chiar să mergi acolo, atunci când situația o va permite.

Gemeni

Nu ai o comunicare bună cu persoana iubită și nici nu mai simți apropierea de dinainte. Ți se oferă șansa de a realiza noi proiecte și accepți dacă ai timpul necesar și dacă sumele de bani de pe urma lor merită efortul.

ADVERTISEMENT

Rac

O persoană care nu te-a putut vedea de sărbători vine cu scuze și poate o să fiți din nou în relații bune. A venit momentul să-i oferi partenerului de afaceri un răspuns legat de oferta pe care ți-a făcut-o.

Leu

Se apropie un moment important din viața ta în plan amoros, poate te logodești sau te căsătorești, sau poate abia astăzi cunoști persoana alături de care îți vei petrece restul zilelor. Poți obține bani în plus dacă lucrezi suplimentar pentru o vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate ți se cere ajutorul și te implici într-o acțiune caritabilă, sau ajuți o anumită persoană. Vrei să rezolvi problemele financoare și o colaborare sau o sumă de bani pusă deoparte te-ar putea salva.

Balanță

Poate sunt reduceri la magazine și faci câteva cumpărături necesare pentru casă. Analizezi taxele pe care trebuie să le achiți în această perioadă și poate te vei ocupa de prima.

Scorpion

Te consulți cu membrii familiei și stabilești ce mai cumperi pentru casă. O situație favorabilă la locul de muncă te va ajuta să te remarci, lucru care va fi de folos și la bani.

Săgetător

Vorbești mai des cu rudele apropiate și poate stabiliți o întrevedere. Ai abilități bune de comunicare și poate vei reuși să te reprezinți, sau poate alții îți cer ajutorul.

Capricorn

Ai parte de o comunicare mai bună cu persoana iubită și simți că vrei să rămâi împreună cu această persoană pentru totdeauna. Vrei să-ți atingi obiectivele și vei reuși să obții resursele necesare pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit.

Vărsător

Abordezi din nou subiectul banilor într-o discuție. Mai exact, ai de luat niște bani, iar persoana care ți-i datorează trebuie să-i scoată din buzunar cât mai curând. Apare un proiect de afaceri profitabil, de care te vei ocupa împreună cu un colaborator.

Pești

Este timpul să faci niște cumpărături și achiziționezi lucruri utile pentru casă, familie sau copii, mai ales dacă acețtia din urmă au nevoie de aparatură pentru cursurile online. Nu este exclus să ai parte de o promovare sau să lucrezi suplimentar.

ADVERTISEMENT