Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 12 iulie 2021. Surprize pentru nativii din Gemeni

Iată ce arată horoscopul zilei de luni pentru cele 12 zodii, conform lui Neti Sandu.
12.07.2021 | 07:52
Horoscop Neti Sandu pentru luni 12 iulie 2021 Surprize pentru nativii din Gemeni
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 12 iulie 2021. Surprize pentru nativii din Gemeni. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Surprize azi. O să se întâmple ceva bun care să ne miște acolo la poarta sensibilă. Facem lucruri de care suntem mândri.

Vibrația zilei este 3 și o să ne putem exprima și gândurile și sentimentele.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 12 iulie 2021

Rac

Poate semnați un contact, poate fi și o colaborare și să vă implicați serios în activitatea respectivă.

ADVERTISEMENT

Leu

E posibil să luați o sumă de bani. Poate ceva mai mult decât vă așteptați și să vă pregătiți de concediu. E animație la voi

Fecioara

O atenționare în sfera sănătății. Și dacă nu vă faceți programare la medic se vor acutiza, în cazul unora  niște simptome. O regrupare în jurul unui lider

ADVERTISEMENT

Balanța

Prietenii vă cer ajutorul și o să strângeți rândurile să lucrați ceva care să vă aducă satisfacții și morale și material. Munca va fi apreciată.

Scorpion

O să faceți o rezervare pentru vacanță și pregătiți și banii de cazare și îi strângeți și pe cei de buzunar pentru distracție. Poate dați de un proiect.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ați putea pleca pentru câteva zile măcar, dacă nu într-un concediu în toată regula. veți putea legaliza un act. Vă puteți lansa proiecte de anvergură.

Capricorn

Vi se propun niște  colaborări și numai dacă ați avea nevoie de bani ați accepta că nu stați prea bine că timpul.

ADVERTISEMENT

Vărsător

O să aveți un răspuns fără echivoc din partea ființei iubite și o să realizați în ce direcție se îndreaptă cuplul vostru. Poate veți pica la o înțelegere cu parteneri.

Pești

Vi se propune ceva nou la serviciu și în care să vă puneți și amprenta personal și să vă și faceți remarcați. O relație sentimentală ar putea prinde contur.

Berbec

O să vă asociați cu câțiva cunoscuți să lansați la apă un proiect personal ca să vă sporiți notorietatea și veniturile. Este posibil să faceți o curățenie generală.

Taur

O să faceți rost de bani și vă alegeți o destinație de vacanță și o să vă oferiți o porție generoasă de respiro după atâta muncă. Sau așa ar trebui.

Gemeni

O să vă dați întâlnire cu niște colegi, coechipieri de afaceri să lucrați ceva care să vă ofere un prilej de a vă exprima un talent. Surprize astăzi. Se vine cu oferte de muncă.

ADVERTISEMENT