Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 14 decembrie 2020. Balanțele organizează o excursie

14.12.2020 | 08:39
Horoscop Neti Sandu pentru luni 14 decembrie 2020 Balantele organizeaza o excursie
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 14 decembrie 2020, aduce energie și entuziasm pentru nativi, care vor avea atât spor la treabă, cât și clipe de relaxare. 

Astrologul de la Pro TV susține că va fi un început de săptămân favorabil pentru majoritatea nativilor, mai ales la locul de muncă. 

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5 și așteptăm surprize pentru astăzi, care își vor face apariția. Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 14 decembrie 2020

Berbec

Se poate să închei cu bine o situație legată de școală și să iei un punctaj mare. Este posibil să iei legătura cu o persoană pe care o vei vizita de Crăciun sau de Anul Nou și vezi dacă îți convin condițiile de cazare.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți rezolvi problemel financiare și ești la zi cu toate cheltuielile. În plus, îți recuperezi niște bani, pe care îi folosești la plata facutrilor rămase și cumpărături.

Gemeni

Este posibil să iei o decizie cu privire la viața amoroasă pentru ca lucrurile să meargă și mai bine între voi. Rezolvi treburile urgente și și iei banii, așa că lucrurile merg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o gradație pentru munca depusă, și se plătesc orele suplimentare și apar anumite beneficii, astfel că vei avea mai mulți bani în cont. Termini niște proiecte la locul de muncă pentru a obține banii de sfârșit de an și să începi altele noi în anul următor.

Leu

Reapare o persoană care nu a reușit să-ți spună tot ce simțea pentru tine la un moment dat și poate de data aceasta va exista o legătură mai strânsă între voi. Poate te implici într-o activitate care să te ajute să-ți pui anumite calități în evidență, să îmbini utilul cu plăcutul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să cumperi ceva nou pentru interiorul casei și să le placă tuturor. Te ocupi de locuință și familie și rezolvi problemel care se ivesc printre rude, pe care le ajuți atunci când au nevoie.

Balanță

Poate organizezi o excursie care va fi pe placul copiilor. Te bucuri de rezultate bune, fie că ai trecut un examen important sau ai avut succes în cadrul unui interviu.

Scorpion

Poate un angajator îți va face o propunere avantajoasă de angajare, pe care să nu o refuzi. Recuperezi banii și achiți datoriile rămase. Îți rămân destul bani și pentru sărbători.

Săgetător

Estre posibil să iei de acum prima de Crăciun sau niște bonusuri, ca răsplată pentru munca depusă. Rezolvi diverse lucruri care te-au încurcat până acum și scapi de niște obligații, te bucuri de anumite libertăți.

Capricorn

Ar trebui să te odihnești mai mult și să nu te suprasoliciți. Renegociezi un contract și vezi ce mai poți adăugapentru a câștiga mai mulți bani în anul care vine.

Vărsător

Primești o invitație de Crăciun sau de Anul Nou și o accepți, mai ales că stai destul de bine cu banii. Se vor rezolva anumite lucruril complicate pentru ca anul să se termine cu bine.

Pești

Munca din acest an va fi recompensată cu mai multe bonusuri avantajoase. Nu este exclus să te remarci la locul de muncă cu ajutorul ideilor și abilităților tale, care îți vor aduce și bani.

ADVERTISEMENT