Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 14 martie 2022. Schimbări în viața Peștilor

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru luni, 14 martie 2022, anunță unele schimbări în viața unor nativi. Apar situații neașteptate și trebuie căutate soluții.
14.03.2022 | 07:13
Horoscop Neti Sandu pentru luni 14 martie 2022 Schimbari in viata Pestilor
Schimbări în viața Peștilor. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Astrologul știrilor Pro Tv, Neti Sandu, anunță o zi plină de provocări. S-ar putea să apară tot felul de situații la care trebuie să reacționăm cât mai repede. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5, ceea ce înseamnă că nativii sunt spontani.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 14 martie 2022. Schimbări în viața Peștilor

Berbec

Faceți toate socotelile. Vedeți ce mai aveți de făcut, ce treburi nu ați reușit să terminați. Găsiți însă forța să faceți tot ce vă doriți.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să vă luați lucruri pentru casă, faceți modificări cu bani puțini. Decideți să faceți echipă cu niște oameni, să vă alăturați cauzei lor într-un proiect destul de mare.

Gemeni

Munca vă este apreciată și s-ar putea să primiți și o primă, o recompensă. Afacerea vă merge foarte bine și este posibil să vă găsiți un finanțator.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să vină bani, dat aveți de dat pe facturi așa că este posibil să umblați la economii. Este posibil să vă fie recunoscute niște drepturi după ce semnați niște acte la notar.

Leu

Se anunță o discuție cu șefii pentru că doriți să-și respecte promisiunile făcute. Trebuie să vă dea unele lucruri pentru ca munca voastră să fie de calitate.

ADVERTISEMENT

Fecioara

S-ar putea să vă reorganizați puțin locuința sau chiar să vă luați o casă. Aveți planuri de căsătorie.

Balanță

Rezolvați unele probleme din trecut pe care le-ați tot amânat. Vă ocupați mai mult în această perioadă de casă și familie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vă ocupați de treburi casnice. Faceți unele modificări în casă pentru că aveți nevoie de mai mult spațiu.

Săgetător

Găsiți un moment bun pentru a comunica din nou cu rudele și s-ar putea să le dați și o mână de ajutor dacă au nevoie și vă cer acest lucru.

Capricorn

O zi foarte bună pentru cei care au de susținut examene sau merg la școală. Comunicați foarte bine cu cei din jur.

Vărsător

O zi bună pentru voi. Obțineți un împrumut și poate vă luați o mașină, o casă.

Pești

Aveți nevoie de ceva nou în viața voastră, așa că s-ar putea să găsiți o activitate pe gustul vostru. Ceva incitant. S-ar putea să vă ocupați și de unele afaceri particulare.

ADVERTISEMENT
Tags: