Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 16 august 2021. Leul face unele schimbări

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 16 august 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie.
16.08.2021 | 08:07
Horoscop Neti Sandu pentru luni 16 august 2021 Leul face unele schimbari
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 16 august 2021, iar nativii vor face ca lucrurile să meargă așa cum își doresc. Vibrația zilei este 7, iar zodiile vor lua decizii înțelepte și vor merge doar înainte, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 16 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te ocupi de casă, poate construiești, renovezi sau repari ceva. Ai mult de lucru la job, dar sunt mulți bani în joc și urmează și o promovare în curând.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai ocazia să-ți pui în valoare niște calități și să te relansezi, vrei să faci o schimbare în viața ta. O să te mai destinzi alături de acea persoană care ți-a lipsit și cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Persoana iubită îți propune să plecați împreună în vacanță și începi pregătirile. Pui la punct detaliile unei afaceri sau ale unui proiect la locul de muncă și dai dovadă de flexibilitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de succes în formula de grup, fie că e vorba de job sau de alte activități, în vacanță. O să regândești strategia financiară a familiei și mai cauți o sursă suplimentară de venituri.

Leu

O să ai mai multă grijă de tine și te gândești să faci unele schimbări, poate prin garderobă. Te întâlnești cu partenerii de afaceri sau poate mergi la un interviu pentru un alt loc de muncă, ceva mai avantajos.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate îți cumperi sau primești cadou un nou gadget. Ai un program încărcat, dar te descurci foarte bine și ai multă energie, vrei să faci lucrurile așa cum trebuie.

Balanță

Ai de unde să iei mai mulți bani și te gândești la un mic concediu, ai nevoie de relaxare. Ai amânat o programare la medic și e nevoie să-ți faci niște controale, să știi exact care sunt problemele.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate ca un proiect va fi bine acceptat de superiori, poate primești și finanțare. E o perioadă bună în plan financiar și o să renegociezi niște contracte astfel încât să obții mai mulți bani.

Săgetător

Cineva te invită într-o excursie printr-o altă zonă a țării și accepți să mergi, mai ales că îți plac călătoriile. Lucrurile sunt puțin amestecate pentru tine, dar te descurci și îți plac provocările.

Capricorn

Se poate să găsești niște bilete ieftine de vacanță și să mergi. O să rezolvi cu niște acte ca să te poți mișca, fie că pleci undeva în interes de serviciu sau în vacanță, sau poate le îmbini pe cele două.

Vărsător

Te interesezi de un împrumut la care te gândești de mult timp ca să-ți iei o casă sau să începi o afacere. Trebuie să-i abordezi pe șefi ca să le comunici ideile tale și să le poți pune în practică, ai nevoie de aprobare.

Pești

Ar trebui să clarifici anumite aspecte în relația de cuplu și să nu mai amâni discuția cu persoana iubită. Apar oferte de lucru, poate și un job cu normă întreagă, pentru că ceilalți încep să te aprecieze mai mult.

ADVERTISEMENT