Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 aprilie 2022. Balanța poate primi bani în plus

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 aprilie 2022. Astrele anunță oportunități și bani în plus pentru anumite semne zodiacale în prima zi a săptămânii.
18.04.2022 | 07:57
Horoscop Neti Sandu pentru luni 18 aprilie 2022 Balanta poate primi bani in plus
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 aprilie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță reușite pentru unii nativi luni, 18 aprilie 2022, iar alții își fac planuri de Paște. Vibrația zilei este 9, iar zodiile vor găsi ceea ce le lipsește, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 18 aprilie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Se fac presiuni asupra ta să iei o decizie, să te muți, dar o amâni până după Paște. Poate iei niște bani în plus și mergi la cumpărături, să iei tot ce trebuie pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva încearcă să te cucerească și insistă să vă vedeți în această perioadă. Te cooptează cineva într-o echipă unde vei ajuta niște persoane care trec printr-o perioadă dificilă.

Gemeni

Poate faci cumpărăturile pentru ai tăi, ca să-i scutești de drumuri și cheltuieli. Primești o aprobare în legătură cu o muncă particulară, care îți va aduce niște bani în plus.

ADVERTISEMENT

Rac

E nevoie să pleci undeva prin țară, poate este vorba despre o deplasare în interes de serviciu sau în scop personal. Poți merge oricând într-o destinație de vacanță unde să-ți petreci Paștele sau 1 mai.

Leu

Te interesezi de un credit bancar sau de amânarea unor rate, vrei să ai un echilibru financiar. Ai de făcut cheltuieli, poate fi vorba despre un eveniment în familie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se vor semna niște acte, poate e un examen luat sau îți poți lua o casă, o mașină. Alegi o destinație de vacanță pentru 1 mai, dacă Paștele îl petreci acasă.

Balanță

Te întâlnești cu cineva care îți poate propune o colaborare care să-ți aducă bani în plus. Semnezi un contract și îți iei banii, se încheie o etapă și lucrurile se vor mișca rapid de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O persoană vrea să te recucerească, îți cere scuze și poate îi vei mai acorda o șansă. Apare o ofertă de lucru și o accepți, ți-ar prinde bine niște bani în plus.

Săgetător

Te ocupi de treburile de acasă, organizezi mai bine spațiul de locuit. Cauți diverse lucruri pentru interiorul locuinței și faci cumpărături de sărbători.

Capricorn

E timpul să-ți refaci viața amoroasă și să nu mai repeți greșelile din trecut. Primești aprobările pentru care te-ai luptat în ultima perioadă și începi un proiect care te va solicita pe termen lung.

Vărsător

Schimbi aparatura din casă și reciclezi ce este vechi. Îți planifici cheltuielile, faci economii și vezi ce-ți mai rămâne și pentru distracție.

Pești

Poate primești o invitație să mergi undeva prin țară de sărbători. Ai energie și știi că de tine depinde realizarea pe toate planurile.

ADVERTISEMENT