Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 iulie 2022. Săgetătorii vor avea mai mulți bani în cont 

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 18 iulie 2022. Se anunță un început de săptămână favorabil pentru nativi. Unii se vor trezi cu mai mulți bani în cont.
18.07.2022 | 07:14
Horoscop Neti Sandu pentru luni 18 iulie 2022 Sagetatorii vor avea mai multi bani in cont
Horoscop transmis de Neti Sandu. Cum va fi ziua de luni. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022. Renumitul astrolog spune că vom avea un început de săptămână plin cu surprize.

Horoscop transmis de Neti Sandu. Cum va fi începutul de săptămână pentru zodii

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că vom ști încotro să ne îndreptăm. Iată în rândurile următoare horoscopul integral, pentru toți nativii.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor avansa în carieră. Li se va propune o funcție importantă și pe care ar fi bine să o accepte. Astrologii vă sfătuiesc să nu mai amânați oportunitățile.

Leu

Leii vor avea parte de o călătorie destul de interesantă: pe cât vor munci, pe atât se vor odihni. Vor primi și o invitație la un eveniment, la care ar face bine să se ducă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor pune în practică o idee genială. Planul lor se va dovedi unul eficient, față de care mulți oameni își vor demonstra susținerea.

Totodată, veți lua o decizie importantă legată de cuplu. Însă, vă veți hotărî după perioada de concediu ce și cum.

ADVERTISEMENT

Balanță

Veți încheia un examen important. Îl veți promova și apoi vă duceți într-o vacanță mult visată. Profitați de timpul frumos, alături de cei dragi.

Scorpion

Scorpionii se vor întâlni cu autoritățile astăzi. Fie o să primească o distincție, fie un calificativ important. De altfel, se vor împăca cu cineva din trecut, cu care s-au certat.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Se vor aduna mai mulți bani în cont și vă veți întreba de unde sunt. Posibil să vi se achite niște munci suplimentare și o să plecați într-o aventură la malul mării sau la munte.

Capricorn

Capricornii vor face o investiție utilă. O să fie pe placul tuturor celor din jur. Veți purta cu partenerul și unele discuții despre cum să vă luați concendiul.

Vărsător

Vărsătorii vor recupera o sumă importantă de bani. De acum  or să-și pună în aplicare multe dorințe.

Pești

Vă veți aduna cu toți prietenii și veți face o excursie scurtă. Vă veți distra foarte mult, mai ales cu persoana iubită, pe care o veți redescoperi.

Berbec

Berbecii vor avea parte de o serie de succese, mai ales în plan profesional. Apare o ofertă de job interesantă, profitați! Poate așa o să vă și mutați.

Taur

Taurii și-ar putea cumpăra o mașină nouă. Toți banii agonisiți îi vor investi pentru asta. De asemenea, și-ar putea găsi sufletul pereche și totul va decurge mai bine în viața lor.

Gemeni

Gemenii vor da startul unor noi afaceri. Vor fi unele profitabile, deoarece vor aduce mai mulți bani nativilor. Trebuie acordată doar mai multă atenție din partea lor.

ADVERTISEMENT